Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 10 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

Duister verleden: Marvel dropt brute laatste trailer voor Black Widow

Marvel Studios heeft de laatste trailer voor Black Widow gedropt. Althans, er van uitgaande dat deze superheldenfilm niet No Time To Die achterna gaat en uitgesteld gaat worden vanwege het Coronavirus.

Sony Pictures en MGM durfden het niet aan en stelden de film uit, helemaal tot november. En dat terwijl nog overal posters hangen dat je de laatste Bond film met Daniel Craig gewoon op 2 april in de bioscoop kunt gaan checken. Maar ja, liever even die klap incasseren dan een tegenvallende box office. Bond staat niet voor niks in de etalage.

Marvel presenteert Black Widow

Maar goed, terug naar Marvel. Vooralsnog lijkt het er gewoon op dat Black Widow vanaf 1 mei de bioscopen gaat bestormen. Disney heeft ook de release van Onward door laten gaan, de nieuwste animatiefilm van Pixar.

Black Widow speelt zich af tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Dus nee, we gaan niet ontdekken hoe het onze favoriete superhelden vergaat na de finale van Endgame. Dat maakt Black Widow er echter niet minder interessant op.

We gaan namelijk erachter komen wie Natasha Romanoff echt is. De geheim agent gaat op een laatste missie, een dodelijke opdracht waarvoor ze haar eigen grimmige verleden zal moeten confronteren.

Yelena Belova

De laatste trailer focust vooral op de band tussen Natasha Romanoff en Yelena Belova. Zij wordt gespeeld door Florence Pugh. Belova is praktisch een zus van Romanoff. De twee zijn samen opgegroeid nadat ze beiden gerekruteerd werden voor het Black Widow programma.

Is Belova de nieuwe Black Widow in het Marvel Cinematic Universe, of wordt de door Scarlett Johansson gespeelde Romanoff juist verraden door de spion? We gaan het op 1 mei ontdekken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.