Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 7 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl stunt met sneakers en meer fanwear voor carnaval

Het is carnaval, dus Lidl stunt met spotgoedkope sneakers en meer fanwear in de welbekende huisstijl van de supermarkt. Wees er snel bij, want dit soort cultschoenen kunnen je later zomaar veel geld opleveren.

Dat laatste was althans het geval bij een vorige lijn sneakers van Lidl. Sterker: dat liep uit op een regelrecht schandaal, waarin resellers woekerprijzen vroegen voor het ellendige hoopje textiel met veters. Maar we gaan niet zuur lopen doen, het is carnaval. Feestneus op en gaan.

Blauwe en witte sneakers van Lidl

Maar niet zonder sneakers. Natuurlijk zijn dit foeilelijke dingen, maar de cultfactor maakt alles goed. Bovendien kosten ze maar 25,99 euro, dus mocht je als Lidl-clown carnaval willen vieren, dan kost dat je niet direct een arm en been.

blauwe en witte sneakers van Lidl voor carnaval 2024
Voor dat geld mag er wel bier over gemorst worden (Afbeelding: Lidl)

Er zijn blauwe en witte sneakers te koop, beide geheel in Lidl-stijl en met het logo van de budgetsupermarkt op de tong. Het bedrijf vertelt er nog bij dat het watergedragen PU voor een duurzame materiaalproductie heeft gezorgd. En door.

Fanwear voor carnaval

Naast sneakers is er meer Lidl-fanwear, die door de Duitse keten onder de categorie carnaval wordt geschaard. Zo zijn er heuptasjes, trainingspakken, hemdjes voor de dames en rubberen regenlaarsjes in damesmaten.

lidl sneakers fanwear carnaval 2024
(Afbeelding: Lidl)

Bekijk hier het volledige overzicht van de fanwear voor carnaval. En, zonder reclame te maken, wees er snel bij. Dit soort collecties is vaak in no-time uitverkocht.

Cosplay-modellen ter inspiratie

Leuke marketingactie van Lidl, die sneakers en fanwear voor carnaval. Maar laten we eerlijk zijn, de items maken van jou niet direct een de blikvanger tussen alle uniek geklede mensen met een zachte ‘g’. Haal om écht uniek te zijn liever je inspiratie bij ‘s werelds best betaalde cosplay-modellen.

En om je cognitieve dissonantie rond carnaval bij voorbaat weg te spoelen: check ook de gezondheidsvoordelen van bier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.