Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 15 apr 2023
Leestijd: 1 minuut

En ineens willen we een Smart TV van ‘good old’ Nokia

We geloofden onze ogen bijna niet bij deze bodemprijs van een deal. Is dit de best prijs-kwaliteit Smart TV die je momenteel kan inslaan? Dankzij Lidl was nostalgie nog nooit zo betaalbaar.

We verwachten niet dat het magazijn van Lidl lang gevuld zal zijn. Niet alleen is het een beest van een slimme televisie, hij is ook nog eens van het meest nostalgische GSM-merk aller tijden, dat weer helemaal terug is. Dit is de onwijs betaalbare Nokia Ultra HD Smart TV van 50 inch, ofwel een glorieuze 127 centimeter kraakhelder beeld.

Nokia Ultra HD Smart TV 50″

Of wat dacht je anders van het 4K Ultra HD-scherm met High Dynamic Range voor ultiem serie- en gamegenot? 3840 x 2160 pixels probleemloos gevuld met de beste mini-series die Netflix te bieden heeft. Op de betaalbare beamer van de Action sluit je best nog een Google Chromecast aan voor draadloos kijkplezier. Maar in het geval van de Nokia Smart TV van Lidl is het handige apparaatje alvast ingebouwd.

smart tv, nokia, lidl, betaalbaar, bodemprijs
(Afbeelding: Nokia)

Het Nokia-pareltje van Lidl komt met verbeterde Bluetooth-connectiviteit voor gamecontrollers, externe luidsprekers en andere draadloze apparaten. Samen met de 4 HDMI- en 2 USB-poorten heb je dus nooit een tekort aan aansluitingsmogelijkheden.

Te koop bij Lidl

Uit voorlopig vier reviews, scoort de Smart TV alle vijf de sterren op de website van je favoriete discount-keten (het spijt ons Action, Lidl  heeft nu een streepje voor). De afstandsbediening geeft licht om bij een filmavond gemakkelijk de pauzeknop te kunnen vinden. Maar dankzij de voice control van de eveneens ingebouwde Google Assistant is dat een overbodige doch fijne luxe.

We dagen je uit om een betere, grotere Smart TV te vinden van een topmerk als Nokia voor eenzelfde bodemprijs. Momenteel koop je de slimme televisie op de webshop van Lidl voor 499 euro. Die van ons is alvast onderweg.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.