Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 24 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Laatste kans: 7 LEGO-sets voor volwassenen die gaan verdwijnen

LEGO kondigt praktisch wekelijks nieuwe sets voor volwassenen aan. Zelfs bij de Deense fabrikant is de capaciteit niet oneindig en ook je lokale speelgoedwinkel heeft maar beperkte ruimte in de schappen. Oftewel: na een tijdje gaan sets met pensioen.

De fabrikant stopt dan met het produceren en langzaam raakt de beschikbare voorraad op. We tippen zeven onmisbare toppers.

Laatste kans voor LEGO-sets

In de loop van dit jaar gaan helaas ook weer een flink aantal grote sets uit de handel.

We tippen zeven toffe LEGO-sets voor volwassenen die de komende tijd uitgefaseerd worden. Heb je er één of meerdere van op je verlanglijstje staan? Dan doe je er goed aan snel toe te slaan, of het nou op LEGO.com of elders is. De exacte data zijn namelijk niet bekend. Voor je het weet is het dus te laat.

LEGO James Bond Aston Martin DB5

In november komt eindelijk No Time to Die uit, de laatste James Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol. Terwijl iedereen al vooruit blikt om te bepalen wie de volgende 007 moet gaan worden, kun je voor de laatste keer terugblikken met LEGO. Helaas gaat de fantastische Aston Martin DB5 uit Goldfinger namelijk dit jaar uit de handel.

Klik hier om de actuele prijs te bekijken

Korting LEGO Vaderdag Cadeau
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Harley-Davidson Fat Boy

We blijven even in de voertuigen. Deze toffe set voor volwassen Harley Davidson-fans wordt namelijk ook niet meer geproduceerd. Ondanks de beperkte schaal is het een replica vol authentieke details. Van de dichte schijfwielen met grote banden tot de teardrop-tank met ingebouwde snelheidsmeter.

Klik hier om de actuele prijs te bekijken

LEGO laatste kans Harley Davidson LEGO
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO The Upside Down

Ook één van de tofste gelicenseerde sets sinds jaren gaat verdwijnen. Dan hebben we het over The Upside Down, uit Stranger Things. Ook bij deze set krijg je een voertuig, de politieauto van Jim Hopper. De grote blikvanger is echter het huis van de familie Byers, dat je om kunt klappen om de Upside Down tevoorschijn te toveren. Een mooie uitdaging om het wachten op het nieuwe seizoen te verzachten.

Klik hier om de actuele prijs te bekijken

LEGO Stranger Things The Upside Down - 75810
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Art The Beatles

LEGO Art zorgt ervoor dat je je werkkamer, slaapkamer of huiskamer kunt verrijken met zelfgebouwde kunst. Het idee is simpel: middels pixel-achtige steentjes bouw je schilderijen die van afstand in dit geval je favoriete Beatle tonen. Of koop er vier en je hebt de gehele band compleet, mits je er nog op tijd bij bent. Op = op!

Klik hier om de actuele prijs te bekijken

8 must-have exclusieve en nieuwe LEGO-sets voor volwassenen
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Iron Man helmet

Over kunst gesproken. Je kunt de iconische helm van Iron Man ook ten toon gaan stellen in je huis. Net zoals Tony Stark zelf gaat deze set namelijk met pensioen. Er zijn nog genoeg andere toffe LEGO-helmen beschikbaar, vooral uit Star Wars, maar dit Marvel-pareltje wil je zeker niet missen.

Klik hier om de actuele prijs te bekijken

LEGO Iron Man Prime Days
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO 1989 Batmobile

Over filmmagie gesproken. In afwachting hoe Robert Pattinson het als Batman gaat doen, reizen we terug naar 1989. Toen kwam de Batman-film van Tim Burton uit, met Michael Keaton in de hoofdrol. De imposante Batmobile kun je zelf na gaan bouwen, een uitdaging die al snel vele avonden beslaat. Maar dan heb je ook wat!

Klik hier om de actuele prijs te bekijken

LEGO laatste kans sets 2021
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Creator Expert Garage op de hoek

We sluiten af met een set die zowel voor volwassenen als kinderen de moeite waard is. Deze garage misstaat niet in elke door volwassenen ontworpen LEGO-straat, maar ook kinderen kunnen er uren mee spelen. Het beste van beide werelden, zullen we maar zeggen, mits de voorraad niet al op is tegen de tijd dat je de portemonnee wil trekken.

Klik hier om de actuele prijs te bekijken

LEGO Stranger Things The Upside Down - 75810
🌟 (Afbeelding: LEGO)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.