Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 24 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

LEGO strooit met korting en dropt de een na grootste Star Wars-set ooit

LEGO doet mee aan Black Friday. De Deense speelgoedfabrikant geeft korting, gratis cadeaus bij aankopen en lanceert de enorme Star Wars-bouwset AT-AT.

Om mee te profiteren van Black Friday bij LEGO, moet je VIP zijn. Hiervoor kun je jezelf gratis aanmelden.

Black Friday bij LEGO

Een reeks geselecteerde bouwsets gaat in de uitverkoop in de periode van 26 tot en met 29 november (Black Friday tot en met Cyber Monday). Het zijn begrippen die we om eerlijk te zijn liever mijden, maar onze nerdy LEGO-obsessie gaat even boven onze principes. Een compilatie van wat je de komende dagen kunt verwachten.

De een na grootste Star Wars-bouwset ooit

Om te beginnen met de meesterlijke bouwset van de AT-AT, een fictief voertuig uit het Star Wars-universum. Qua grootte moet deze set alleen de Millennium Falcon voor zich dulden.

lego, star wars, grootste bouwset ooit, at at, luke skywalker
lego, star wars, grootste bouwset ooit, at at, luke skywalker, interieur

De prachtige en gedetailleerde LEGO-editie bestaat uit 6.785 onderdelen, is 62 centimeter hoog, 24 centimeter breed en 28 centimeter diep. Ter vergelijking: de Millennium Falcon bestaat uit 7.541 onderdelen, is 21 centimeter hoog, 84 centimeter lang en 56 centimeter breed. Onder de minifiguren bevindt zich niemand minder dan Luke Skywalker. Je koopt de set vanaf Black Friday voor 799,99 euro. Lees en bekijk hier meer over de bouwset.

Gratis lightsaber bij de AT-AT

OkƩ, de AT-AT kost wat, maar weet dat je er tijdens Black Friday en Cyber Monday gratis een lightsaber van LEGO bijkrijgt. Dit item is niet los te koop via de website, dus hiermee haal je een zeldzame bouwset in huis.

black friday, lego, gratis lichtzwaard, luke skywalker, at-at

Gratis voortuin van de kerstman

Er is natuurlijk meer dan Star Wars. Tijdens de Black Friday-periode maak je ook kans op de voortuin van de kerstman. Deze krijg je cadeau bij een willekeurige online aankoop van 170 euro of meer.

voortuin van de kerstman, lego, black friday

Gratis kerstboom

Mocht je niet van online shoppen houden en je aankopen liever in de geselecteerde shops doen, dan maak je kans op een gratis kerstboompje. Die krijg je cadeau bij een aankoop van 40 euro of meer.

lego, black friday, gratis kerstboom

Korting en uitverkoop

En dan gaan er natuurlijk nog heel wat LEGO-bouwsets met korting in de uitverkoop tijdens Black Friday. Hierover wordt meer bekend op de dag zelf. Blijf via deze webpagina op de hoogte.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.