Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 22 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Oude Lamborghini van David Beckham staat te koop op Marktplaats

De voormalige Lamborghini Gallardo van David Beckham staat te koop. Het model komt uit 2004 en heeft slechts 6.200 kilometer op de teller. Dat betekent overigens niet dat de occasion een koopje is.

Dat voetballers van mooie auto’s houden, is bekend. Check alleen al het wagenpark van Memphis Depay en de andere Oranje-internationals. Baas boven baas: David Beckham is de eigenaar van een compleet automerk. Maar daar gaan we het niet over hebben.

De Lamborghini Gallardo van David Beckham

Nu aandacht voor zijn voormalige Lamborghini Gallardo 5.0 V10, die we hebben gespot op Marktplaats. Over het ontwerp van de supercar hoeven niet al te veel uit te wijden, dat is bij liefhebbers wel bekend. Opvallend aan de voormalige wagen van David Beckham, is de racestreep op de motorkap in de kleuren van de Italiaanse vlag. Die is er door een latere eigenaar opgezet.

lamborghini gallardo, david beckham, occasion, te koop
(Afbeelding: AutoScout24)

Die racestreep is geplaatst op een zilverkleurige lak (Grigio Altair), die schadevrij is. Het interieur is volledig zwart, en valt een beetje tegen. De Lamborghini Gallardo wordt aangedreven door een V10-motor met 493 pk. Daarmee sprint de voormalige supercar van David Beckham in 4,2 seconden naar de 100 kilometer per uur. De topsnelheid is 309 kilometer per uur.

Beroemde occasion kopen via Marktplaats

David Beckham schafte deze wagen nieuw aan in 2004, en reed ermee door de Spaanse hoofdstad tijdens zijn periode bij Real Madrid. Zowel motorisch als optisch verkeert de luxe occasion nog in goede staat. Niet zo gek, met een kilometerstand van 6.200 kilometer. De Lamborghini Gallardo staat via onder meer Marktplaats en AutoScout24.nl te koop voor 112.500 euro, aan jou om nog even wat van die prijs af te krijgen. De nieuwprijs van deze auto wordt geschat op 208.636 euro. Daar is dus flink wat van afgegaan.

lamborghini gallardo, david beckham, occasion, te koop
(Afbeelding: AutoScout24)
lamborghini gallardo, david beckham, occasion, te koop
(Afbeelding: AutoScout24)

Meer van de oldtimers en écht goede voetballers? Check dan deze Citroën SM-occasion, die werd gereden door Johan Cruijff.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.