Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 22 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Zeeman dropt fancollectie 2021, met bikini en hoodie als blikvangers

Zeeman heeft een nieuwe fancollectie gelanceerd. Ditmaal geen designsneakers als deze, maar wel veel andere fashion items met de geel-blauwe branding. In 2021 zijn een tie-dye bikini en hoodie de blikvangers.

De collectie is er voor dames, heren en alles daar tussenin. Voor de herencollectie is de Belgische YouTuber Bockie de Repper het gezicht van de campagne. De fotoshoot vond plaats in Sint-Martens-Latem, dat ligt in een van de duurste gemeentes in België. Het dorp heeft het hoogste gemiddelde inkomen van het land, een eigen Ferrari-dealer en veel peperdure huizen aan de Leie. “Een groter contrast met de eenvoudige Zeeman-stijl is bijna niet denkbaar. Voor ons een een ideale plek voor een statement met een knipoog: in de nieuwe fancollectie kan iedereen altijd zichzelf zijn”, aldus de Nederlandse winkelketen in een persbericht.

Tie-dye bikini, hoodies en QR-codes

Centraal in de collectie staan tie-dye patronen en QR-codes die daadwerkelijk te scannen zijn. Het ene gedeelte van de fancollectie 2021 is uitgevoerd in de herkenbare kleuren van Zeeman, blauw en geel. Andere items zijn juist wit en zwart.

zeeman, fancollecite 2021, bikini, tye die, hoodie

De absolute blikvangers van de nieuwe fancollectie zijn de tie-dye bikini (6,99 euro) en de unisex hoodie (9,99 euro) met hetzelfde patroon. Yep, Zeeman kleedt je voor een beetje. Maar er zitten meer must-have items tussen voor fans van de Nederlandse winkelketen. Favorieten op de redactie zijn het tie-dye vissershoedje (3,99 euro), de sokken (2,49 euro), de frisbee (0,99 euro), de canvas tas (2,99 euro) en de hoodie die bedrukt is met de iconische matroos (9,99 euro).

De fancollectie 2021 van Zeeman shoppen

Dat is nog steeds niet alles. Via deze pagina shop je alle items uit de fancollectie 2021 van Zeeman. Het verleden leert dat een collectie als deze behoorlijk populair is. Snel bij zijn, dus.

Zeeman is niet de enige budget winkelketen met een fancollectie. Check ook die van Scapino.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.