Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 24 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian geeft ja-woord in meest sexy trouwjurk van 2022

Aan de Italiaanse kust hebben Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar het ja-woord gegeven. Dit deden ze tijdens een ceremonie bij een kasteel in de plaats Portofino. De bruid trok daarbij alle aandacht, en dat had vooral te maken met haar behoorlijk sexy trouwjurk.

Wat vooral opvalt is de lengte van de sleep en de lengte van de jurk. De één is meters lang en de ander aan de korte kanten. Je kunt dan waarschijnlijk zelf wel invullen welke lengte bij welk kledingstuk hoort.

De sexy trouwjurk van Kourtney Kardashian

Vlak na de ceremonie verschenen de eerste foto’s van Kourtney Kardashians sexy trouwjurk. Verschillende tabloids hadden de eerste trouwkiekjes in handen. Niet veel later besloot de bruid zelf om enkele foto’s te delen. Dit deed zij uiteraard via Instagram.

Op de foto zien we Kourtney Kardashian breed lachend in haar behoorlijk korte en sexy trouwjurk. Daarnaast staat kersverse echtgenoot Travis Barker die vol trots naar zijn vrouw kijkt. De Blink-182 drummer ziet er zelf ook niet slecht uit in zijn donkere pak met licht overhemd en donkere vlinderdas.

Megan Fox en Beyoncé

Zo zagen we ook een aantal andere aanwezige gasten, en daar zaten een hoop bekende namen tussen. Uiteraard was de complete Kardashian-clan aanwezig, maar ook Beyoncé, Blink-182 zanger Mark Hoppus, Machine Gun Kelly, Megan Fox en andere grote celebs waren van de partij. Zij werden allen met door Dolce & Gabbana gesponsorde bootjes naar de huwelijkslocatie gebracht.

Deze ceremonie was overigens vooral om het huwelijk nogmaals te vieren. Kourtney Kardashian en Travis Barker trouwden namelijk eerder deze week al voor de de wet in Amerika. Dat was een veel kleinere ceremonie waarbij vooral beveiligers aanwezig waren. Voor een glamourkoppel is dat uiteraard niet genoeg en dus pakte het stel in Italië nogmaals flink uit.

Cadeautje van Kourtney Kardashian

Of de twee elkaar ook een trouwcadeau hebben gegeven is niet bekend. Kourtney Kardashian is overigens wel goed in cadeaus geven. Zo maakte ze Travis Barker vorige jaar blij met een wel heel bijzonder (en vooral prijzig) verjaardagscadeau.

Megan Fox trekt alle aandacht in bizarre film van Machine Gun Kelly

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.