Pim Jansen
Pim Jansen Auto's 18 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kardashian spekt Travis Barker met peperdure vintage auto

Travis Barker, vooral bekend als drummer van Blink 1982, heeft een niet al te bescheiden verjaardagscadeau van zijn verloofde Kourtney Kardashian gekregen. “Als een droomvrouw de auto uit je dromen voor je koopt”, deelde hij trots op Instagram.

We zijn bovenmatig geïnteresseerd in de relatie tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker, simpelweg omdat de combinatie tussen beiden zo abnormaal oogt. Een punkdrummer en socialite zoeken we nou eenmaal niet zo snel bij elkaar, maar dat heeft ongetwijfeld met onze bekrompenheid te maken. Je kunt over de Kardashians en Jenners overigens zeggen wat je wil, ze hebben een prima autosmaak, waarover later meer.

De nieuwe vintage auto van Travis Barker

Op Instagram vertelde hij niet om welke auto het gaat. Maar de oplettende kijker ziet natuurlijk direct dat het een vintage Buick GNX. Het best te omschrijven als een maffiabak uit de jaren 80. Volgens Motor Biscuit kost een dergelijke wagen zo’n 205.000 dollar. Omgerekend is dat een dikke 180.000 euro.

Travis Barker kreeg de auto voor zijn 46e verjaardag. Kourtney Kardashian, vier jaar jonger dan haar verloofde, gaf het presentje voor het Bel-Air Hotel in Los Angeles. Het atypische celeb-koppel omhelsde elkaar in matchende skelet-outfits. Met alleen de vintage auto hield het feestje overigens niet op. De twee vlogen door naar Cabo San Lucas in Mexico, waar een groot feest ter ere van zijn verjaardag was georganiseerd.

De transformatie van Kourtney Kardashian

Gepaard aan de relatie met Travis Barker gaat ook het nieuwe imago van Kourtney Kardashian. Ze draagt tegenwoordig T-shirts van Guns N’ Roses, gaat op avontuurlijke outdoor-vakanties en heeft haar slang iets aangepast. “I fucking love you more than anything. My favorite everything. Happy birthday to you my baby!”, schreef ze op Instagram.

Die peperdure vintage auto van Travis Barker zal in het bijzonder goed bekeken worden door Kendall Jenner, het halfzusje van Kourtney Kardashian. Zij heeft zelf namelijk ook een wagenpark om je vingers bij af te likken, vol zeldzame klassiekers.

Niet zomaar een punkdrummer

Travis Barker is naast Blink 182 bekend van de band Transplants. Door Rolling Stone is hij in de top 100 beste drummers ooit gezet. “De eerste superster onder de punkdrummers”, aldus het muziekblad. Eerder had hij een relatie met Shanna Moakler.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.