Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 29 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian kleedt Team USA met Olympisch ondergoed Skims

Kim Kardashian kleedt de Amerikaanse atletes die meedoen aan de Olympische Spelen in Tokio. Haar loungewear en ondergoed van Skims krijgt een Olympische status en behoort nu tot het officiële pakket aan kleding voor Team USA.

Ooit brak ze door met een sekstape en fotoshoots in Playboy. Vervolgens stoomde ze door via Keeping Up with the Kardashians en werd ze dankzij duizenden selfies in ondergoed de meest invloedrijke vrouw op social media. Inmiddels is ze miljardair, mede dankzij haar merk Skims.

Kim Kardashian kleedt Team USA in Skims

“Ik ben vereerd om aan te kondigen dat Skims de officiële lijn met onderkleding, pyjama’s en loungewear voor Team USA heeft ontworpen”, aldus Kim Kardashian op Twitter. Daarbij zie je de eerste beelden van de Amerikaanse atletes die het officiële Olympische ondergoed dragen. “Alle items komen beschikbaar via een capsulecollectie“, vervolgt ze. Er moet natuurlijk ook wat aan verdiend worden.

Als onderdeel van de samenwerking krijgen alle 626 vrouwen binnen Team USA het pakket met ondergoed, slaapkleding en loungewear. De Skims-collectie van Kim Kardashian wordt omschreven als premium, ademend en ultrazacht. De items zijn bedoeld om atleten tijdens de Olympische Spelen te helpen afkoelen, herstellen en de nodige rust te bieden rond de wedstrijden.

Campagne met Amerikaanse Olympische atletes

“We zijn trots om vrouwelijke atleten te ondersteunen tijdens de Paralympische en Olympische Spelen in Tokio”, zegt Kim Kardashian in een ander statement. “Deze vrouwen zijn rolmodellen voor jongere meisjes, inclusief mijn eigen dochters, en laten ze zien dat alles mogelijk is als je maar hard genoeg werkt. Het ondergoed en de loungewear van Skims zijn ontworpen om vrouwen in staat te stellen zich elke dag op hun best te voelen en we zijn verheugd om deze boodschap samen met Team USA te helpen verspreiden.”

Centraal in de campagne staan de Olympische atleten Alex Morgan, Haley Anderson, Scout Bassett, Dalilah Muhammad en A’ja Wilson. De shoot is gemaakt door fotograaf Vanessa Beecroft. Swipe door de Twitter en Instagram-posts voor de eerste foto’s.

Meer geïnteresseerd in robotica dan het Olympische ondergoed van Kim Kardashian? Check dan deze acht robots die de Olympische Spelen in Tokio tot de slimste ooit maken. Check ook deze atletes, die tevens indruk maken in Olympisch ondergoed.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.