Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 7 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe kerstcollectie Jacquemus verdient toch even de aandacht

Kerst komt eraan. Nou ja, dat idee krijg je tenminste op Instagram met alle nieuwe collecties die je al op je bordje geserveerd krijgt. Eentje springt er wat ons betreft uit: die van Kendall Jenner en Jacquemus.

Jacquemus (je weet wel, van deze coole Nike-collab) is hét modehuis van vandaag. Simon Porte Jacquemus, zoals de 34-jarige oprichter heet, is momenteel de meest gewilde ontwerper onder beroemdheden. Alle vrouwen willen er in lopen en (tip van de redactie, zij het een peperdure) er is ook een uiterst stijlvolle herencollectie.

Nieuwe kerstcollectie Jacquemus

Maar minstens even interessant voor heren, en ook voor dames trouwens, is de nieuwe campagne van het merk. Kendall Jenner, die we de meest elegante dame van alle Jenners en Kardashians durven te noemen, heeft de krachten met Jacquemus gebundeld in kerstverlichting. Letterlijk.

De kerstcollectie van Kendall Jenner en Jacquemus bestaat uit allemaal items die je koopt als je geld te veel hebt of als je een wel heel bijzondere vriendin hebt die het ultieme kerstcadeau verdient. Wel eerst even bij wat vriendinnen van haar polsen wat ze leuk vindt. Want je zou maar een tas van 750 euro of jas van 6.100 euro kopen en een ontevreden blik krijgen.

Kendall Jenner uit de kleren

Die ontevreden blik krijg je in ieder geval niet van Kendall Jenner. Ze is het stralende gezicht van de campagne, die begint in een chique winterjas en eindigt in een niemendalletje op de bank en een kerstmuts op. Scrol door de foto’s voor inspiratie en check de complete kerstcollectie hier.

We doen hier op de redactie niet mee aan het bashen van de Jenners en Kardashians. Kendall Jenner is een van onze muzen. En als je deze campagne van Calvin Klein of haar verrassend indrukwekkende wagenpark ziet, kun je dat misschien begrijpen.

Ook verrassend: het vulgaire debuut van halfzus Kim Kardashian in Disney+ hitserie American Horror Story.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.