Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 16 mrt 2023
Leestijd: 1 minuut

Kendall Jenner en Michael B. Jordan in prikkelende Calvin Klein-campagne

Hier is de eerste campagne van Calvin Klein in 2023 en het is er eentje om voorgoed in te lijsten. Kendall Jenner en Michael B. Jordan breken ouderwets het internet. Hier zijn de foto’s.

Kendall Jenner zagen we al een aantal keer eerder in een campagne van Calvin Klein, zoals in deze zomercampagne uit 2019. Michael B. Jordan, in 2020 nog uitgeroepen tot meest sexy man op aarde, maakt zijn debuut in het CK-ondergoed.

Calvins or nothing 2023

De nieuwe campagne zet het concept ‘Calvins or nothing’ voort en belicht naar eigen zeggen “‘s werelds meest dynamische talent, dat zelfvertrouwen en sensualiteit uitstraalt”. Naast Kendall Jenner en Michael B. Jordan maken ook FKA twigs, JENNIE en Aaron Taylor-Johnson onderdeel uit van de show.

Kendall Jenner voor Calvin Klein

Maar je ogen schieten toch echt automatisch eerst naar Kendall Jenner. Het model onderstreept nog maar eens het meest stijlvolle lid te zijn van de families Kardashian en Jenner.

* Klik op een foto om door de fotoserie te bladeren.

De nieuwe damescollectie van Calvin Klein is nu verkrijgbaar.

Michael B. Jordan voor Calvin Klein

Door naar Michael B. Jordan. Een van onze filmhelden vanwege zijn rollen in Black Panther en Creed. Voor beide films had hij een benijdenswaardige body, die de acteur trainde met onder meer deze workout. Een volstrekt logische vervolgstap is dan inderdaad een campagne in ondergoed.

* Klik op een foto om door de fotoserie te bladeren.

De nieuwe herencollectie van Calvin Klein is nu verkrijgbaar.

Mert Alas & Marcus Piggott

De campagne met Kendall Jenner en Michael B. Jordan is vandaag (15 maart) gelanceerd, en geschoten door fotografenduo Mert Alas & Marcus Piggott. Misschien herken je hun stijl dankzij eerdere campagnes voor onder meer Versace, Gucci en Stella McCartney en niet te vergeten deze naaktshoot van Jennifer Lopez. Bekijk hun werk hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.