Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 29 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Calvin Klein-campagne met Kendall Jenner is oogstrelend

De families Kardashian en Jenner moeten lekker doen waar ze zin in hebben, maar het is net even niet onze smaak. Op één iemand na: Kendall Jenner. De nieuwste Calvin-klein campagne van de halfzus van Kim Kardashian is oogstrelend.

De nieuwe Calvin Klein-campagne met Kendal Jenner

Kendall Jenner is al langer het gezicht van Calvin Klein. Zo was ze afgelopen jaar met haar zussen en halfzussen te zien in een – eerlijk is eerlijk – uiterst stijlvolle campagne. In de spring/summer 2019 campagne was ze ook te zien, met een aantal andere modellen en beroemdheden. Maar de nieuwste campagne draait helemaal om haar.

Kendall Jenner is a knoCKout in #MYCALVINS | CALVIN KLEIN

Discover the different faces and personalities of Kendall Jenner in the latest campaign from CALVIN KLEIN. Set to Billie Eilish’s hit song, Bury a Friend, Kendall dishes on her different ethos – she’s a knockout, a black sheep, a control freak, a crazy hard worker, a self-care junkie…

“Ontdek de verschillende gezichten en persoonlijkheden van Kendall Jenner in onze nieuwste campagne”, schrijft Calvin Klein. Waaraan ze zelf een paar vooroordelen toevoegt: “Ik ben een controlfreak en een self care junkie. Ik ben het zwart schaap, een gestoord harde werker en hang de mooie vrouw uit. Maar misschien… Misschien is het gewoon clickbait.”

Foto’s en video’s

Naast de bovenstaande video zijn er de afgelopen dagen meer foto’s en video’s gedeeld door Calvin Klein en Kendall Jenner en daar kunnen we alleen maar een diepe buiging voor maken. Ja, zij is de meest stijlvolle vrouw van de hele familie. Het zwarte schaap, in positieve zin. Speciaal voor u, beste lezer, hebben we nog wat extra foto’s toegevoegd waar de stijl vanaf druipt.

learning moms recipe

4.5m Likes, 17.4k Comments – Kendall (@kendalljenner) on Instagram: “learning moms recipe”

sunday’s for the girls

4.9m Likes, 43.5k Comments – Kendall (@kendalljenner) on Instagram: “sunday’s for the girls”

Single

Naast Calvin Klein is Kendall Jenner het gezicht van nog veel meer merken, waaronder Victoria’s Secret. Ook is ze als ambassadeur verbonden aan verschillende goede doelen en instellingen, waaronder het Children’s Hospital Los Angeles. Sinds deze week is ze overigens weer single. Een van haar eerdere exen is Justin Bieber. Of dat relevant is? Totaal niet, maar als je het lijstje met alle exen van Justin Bieber zien, kunnen we dat ventje alleen maar benijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De nieuwe Calvin Klein-campagne met Kendall Jenner is oogstrelend
Sluiten