Stijn Kuster
Stijn Kuster Eten & Drinken 25 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner onthult prijzige tequila die je ‘topless’ drinkt

Kendall Jenner introduceert met haar 818 tequila-bedrijf een nieuwe premium drank die je topless drinkt. Niet zonder T-shirt (al werd het wel zo gepromoot), maar zonder zout, citroen of andere ‘toppings’. Dat doe je alleen met goedkope tequilla en dat is de premium Añejo Reserve verre van.

Eerder zagen we de bekendheid de drank al op een bijzondere manier aanprijzen, wel topless. Toen werd nog gedacht dat het om een dure campagne ging, maar 818 blijkt haar eigen bedrijf te zijn.

Ditmaal geen topless campagne van Kendall Jenner

Kendall Jenner biedt nu dus een geheel nieuwe tequila aan, een zogenaamde ‘premium Añejo Reserve’. De blanke 818 Tequila is een mengsel van een jaar oude Añejo en acht jaar gerijpte Añejo. Beide Tequila’s hebben gerust op Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten. De smaak bestaat volgens het bedrijf uit gekookte agave, vanille, kaneel, gedroogde bessen en praline en kan bijvoorbeeld goed gedronken worden bij truffelfriet of pure chocolade. Belangrijk is dat je de tequila ‘topless’ drinkt, dus zonder toppings.

https://www.instagram.com/p/Cha1GjaPJVM/

Naast de smaak is ook het uiterlijk erg belangrijk, het oog wil immers ook wat. De fles 818 is daarom een handgemaakte karaf uit Mexico, vormgegeven in de vorm van een 8. Dit design verwijst zowel naar de naam van het bedrijf als de rijpingstijd van de tequila van Kendall Jenner. Deze exclusieve tequila gaat in de verkoop bij dure clubs over de wereld. De vorige editie promootte Kendall Jenner zelf ook topless, nu scheelt het niet veel. Ach ja, je moet natuurlijk wel awareness creëren.

Nog lang niet in Nederland

Wil je een glas van de Kendall Jenner-tequila wegtikken, dan moet je als Nederlander nog wel even wachten. Amerikaanse fans kunnen de fles al pre-orderen, maar wanneer je als Nederlander kan bestellen, is nog onduidelijk. De flessen levert het bedrijf uit in september en hebben een prijskaartje van 200 dollar.

Geen fan van Kendall Jenner, maar wel van tequila?

Ben je niet zo’n fan van Kendall Jenner, maar wel van tequila? Dan moet je een keer naar Mexico voor een speciale all-you-can-drink treinreis. De reis brengt je lang alle belangrijke plekken van de drank en je mag alles proeven. De kosten bedragen slechts 150 euro.

De lancering van 818 Tequila ging overigens niet zonder controverse.

Linda breekt Instagram met topless BN’ers tegen censuur

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.