Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Behind the scenes met Katy Perry voor haar bejubelde videoclip

Katy Perry komt met een nieuwe videoclip en dat mag de wereld weten. Ze neemt je mee achter de schermen en deelt een topless voorproefje van de video voor When I’m Gone.

Ja, er worden nog altijd videoclips gemaakt. En Jennifer Lopez onderstreepte vorig jaar met Cambia el Paso dat die ook in deze tijd nog de moeite waard zijn. Als we de behind the scenes-beelden van Katy Perry mogen geloven, heeft When I’m Gone ongeveer dezelfde sfeer.

Nieuwe videoclip When I’m Gone

In 2008 brak de Amerikaanse zangeres definitief door met I Kissed a Girl, dat in twintig landen de eerste plaats behaalde in de hitlijsten. Haar nieuwste single is When I’m Gone, die ze eind 2021 met Alesso uitbracht. Nu komt er een videoclip uit, die wordt omschreven als ‘cybersexy’.

When I’m Gone is een dertien-in-een-dozijn-nummer in het genre dance-pop. Geen diepgaande tekst, weinig verrassingen, exact het nummer dat je verwacht als je ergens aan het discobowlen bent.

Katy Perry geeft topless voorproefje

Maar de videoclip, die 10 januari voor het eerst werd getoond tijdens de 2022 College Football Playoff National Championship, wordt bejubeld. “De zangeres geeft ons alles wat ze in zich heeft”, aldus Entertainment Weekly. “Betoverend”, schrijft People. “In ware Katy Perry-stijl bevat de video een aantal verbluffende kostuums en indrukwekkende danspasjes.” Katy Perry geeft achter de schermen aan haar volgers op Instagram alvast een topless voorproefje. When I’m Gone gaat zeer binnenkort live op YouTube.

Nou houdt Katy Perry het nog netjes, maar hoe zit het eigenlijk, mag je nou wel of niet topless op Instagram? Nou, er wordt met twee maten gemeten, bleek ook al eens na deze post van Amber Heard. En dat voor celebs toch nog wel eens tot problemen kan leiden, liet Rihanna zien met deze foto.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.