Pim Jansen
Pim Jansen Horloges en accessoires 15 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Kate Moss shinet als vanouds in nieuwe Skims-campagne

Kate Moss is de ster in een nieuwe campagne van Skims, het ondergoedmerk waarmee Kim Kardashian ook de Amerikaanse atletes kleedt tijdens de Olympische Spelen.

De inmiddels 47-jarige Kate Moss is nog altijd topmodel van beroep, al zien we haar natuurlijk minder vaak in campagnes voorbij komen dan vroeger. Maar in de shapewear van Kim Kardashian shinet ze als nooit tevoren.

Kim Kardashian strikt Kate Moss voor Skims

Voor Kim Kardashian was het een no-brainer om Kate Moss te benaderen voor Skims. Maar ja, dan moet de dame in kwestie natuurlijk ook willen. Inmiddels is de deal rond. Het Britse model is een van de nieuwe gezichten voor Skims en hier is de eerste campagne. De dames laten zien dat topless niet direct ordinair hoeft te zijn.

“Ik ontmoette Kate Moss voor het eerst in 2014, via ontwerper Riccardo Tisci, een gemeenschappelijke vriend van ons. We hadden direct een klik. Haar gevoel voor humor, authenticiteit en klassieke schoonheid maakte indruk op me. Sindsdien zijn we goed bevriend met elkaar. Zij is een mode-icoon dat een hele generatie vertegenwoordigt. Ik ben dan ook trots om haar aan te kondigen als het nieuwe gezicht van de zomercollectie van Skims”, aldus Kim Kardashian in een statement.

Swipe door de foto’s en video’s in de onderstaande Instagram-post, en verwonder. Andere campagnes van Skims bekijk je hier.

Topless NFT

Voor het merk van Kim Kardashian mag het topless gedeelte dan een kuise aangelegenheid zijn, in haar NFT’s gaat Kate Moss een stapje verder. Jawel, ook het Britse topmodel is de wereld van de blockchain ingedoken. Ze verkoopt non-fungible tokens van de intieme momenten in haar leven. Lees en bekijk daarover meer in dit artikel.

Zoals gezegd zie je naast Kate Moss straks ook de Amerikaanse Olympische atletes in het ondergoedmerk van Kim Kardashian rondlopen. Bekijk hier de eerste campagnebeelden van Skims x Team USA.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.