Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 30 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

The Last of Us aflevering 1 is gratis op YouTube te zien

Ook zo lekker gemaakt door al het nieuws over The Last of Us, maar geen abonnement op HBO Max? Welnu, de eerste aflevering is gratis op YouTube gezet. Heb je wel een VPN nodig, want de video is eigenlijk niet beschikbaar in Nederland.

Na het succes van series als House of the Dragon, The White Lotus en Euphoria is het nu The Last of Us dat abonnees wereldwijd in de greep houdt. Recensenten zijn het erover eens dat het de beste verfilming van een game ooit is, het publiek smult ervan. Niet voor niets scoort de HBO Max-serie op Rotten Tomatoes een score van 97% onder filmcritici en 95% onder het publiek.

The Last of Us gratis op YouTube

In The Last of Us volg je Joel (Pedro Pascal), een smokkelaar die de taak heeft om de tiener Ellie (Bella Ramsey) door het post-apocalyptische Amerika te begeleiden. De serie is gebaseerd op de gelijknamige game. Het eerste seizoen bestaat uit negen afleveringen, geschreven door Mazin en Druckmann. Druckmann schreef en regisseerde het originele spel. De originele spelcomponist Gustavo Santaolalla componeerde de partituur.

De eerste aflevering is nu gratis te zien via het YouTube-kanaal van SKY TV, waarmee HBO Max in verschillende landen een samenwerking heeft. Je hebt zoals gezegd een VPN (Virtual Private Network) nodig. Deze verbinding zorgt ervoor dat je de landsgrenzen worden opgeheven. Lees er hier meer over. Op HBO Max zelf zijn tot nu toe de eerste drie afleveringen te zien.

Geniale details in de HBO Max-serie

Gelukt, en aflevering 1 van The Last of Us gratis gekeken? Check dan om nog even na te genieten dit artikel over de geniale details in de HBO Max-serie, die je vast niet opgevallen zijn. Of ga je ons vertellen dat je de boodschap op het bandshirt van Joels dochter al doorhad? Dan zijn er ook nog mannen, waaronder wij, die geïnspireerd zijn geraakt door de apocalyptisch-chique stijl van Pedro Pascal als Joel. We hebben even wat zoekwerk voor je gedaan: hier koop je zijn stijlvolle jas.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.