Martin de Coninck
Martin de Coninck HBO Max 29 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Juni 2022 wordt een lekkere maand voor HBO Max-abonnees

Goed nieuws voor HBO Max-abonnees: in juni 2022 wordt een flinke lijst met films en series aan de streamingdienst toegevoegd, waaronder een nieuw seizoen van de sciencefiction hitserie Westworld.

Het aantal HBO Max-abonnees is de afgelopen maanden flink toegenomen. De combinatie van de relatief lage prijs voor een standaard abonnement (€5,99) én een killer-aanbod is hier debet aan. HBO Max bundelt films en series van HBO, Warner Bros, Cartoon Network én DC. Zo kijk je nu al de nieuwste Batman-film op de populaire streamdienst.

Nieuwe films en series op HBO Max in juni 2022

Alsof dat niet genoeg is, HBO-Max pakt vrolijk door in juni. De lijst met nieuwe films en series is te lang om op te noemen, dus maken we het makkelijk voor je. Deze 5 titels springen er uit, met als stip op 1 het nieuwe seizoen van Westworld.

1. Westworld (HBO serie) – 26 juni

Moordzuchtige, synthetische AI’s niet te onderscheiden van échte mensen? Ja, dat zorgt voor kippenvel. Westworld pakt vrolijk door in seizoen 4 waarin de AI’s in gastlichamen weer flinke onrust veroorzaken. Seizoen 4 pakt de draad weer op waar seizoen 3 eindigde: het begin van een revolutie.

2. 300 (Film) – 1 juni

HBO Max verwent ons in juni ook met een actieklassieker. in 300 gaan een paar honderd Spartanen gaan de strijd aan met honderdduizenden Perzische indringers. Gedoemd om ten strijdend ten onder te gaan, maar niet zonder een machtig gevecht waarbij elke centimeter met hand en tand wordt verdedigd. 300 is visueel meesterwerk, gebaseerd op een stripverhaal van Frank Miller en Lynn Varley. In de hoofdrol schittert Gerard Butler als de onverzettelijke leider koning Leonidas I. Dit was in een periode dat Gerard nog stoere rollen speelde, vlak voordat hij in een hele reeks slappe romantische komedies te zien was. Inmiddels heeft Gerard z’n mannelijkheid weer een beetje terug en speelt hij weer regelmatig in lekkere actiefilms.

The Janes (HBO documentaire) – 8 juni

Een aangrijpende documentaire waarin we een groep vrouwen in Chicago volgen die in het geheim vrouwen hielpen met een abortus. Dit speelde zich af in een tijdperk vóór het mijpaalarrest Roe vs. Wade (1973) wat leidde tot betere abortusrechten voor vrouwen in de Verenigde Staten. Zeer actueel, want onlangs is er een wetsvoorstel ingediend die het recht op abortus flink zal beperken in Republikeinse Staten.

Father of the Bride (HBO Film)

HBO Max komt ook met een reboot van een komedie uit 1991 met Steve Martin in de hoofdrol. Deze acteur die vooral komische rollen speelt zag er 20 jaar geleden al uit alsof hij met pensioen kon, dus is er ditmaal gekozen voor een iets jongere acteur: de immer charismatische Andy Garcia. Andy speelt een vader die zich voorbereidt op de bruiloft van zijn dochter, terwijl hij ondertussen worstelt met zijn eigen huwelijk.

Total Recall (Film)

Arnie mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst met nieuwe films en series op HBO Max. We hebben het natuurlijk over de échte Total Recall uit 1990 met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. De man met het goddelijke lichaam en een heerlijk Oostenrijks accent speelde in zijn hoogtijdagen in diverse sci-fi krakers, waaronder Total Recall. Een must see voor liefhebbers van sciencefiction. Zeker als je per ongeluk de slappe remake met Colin Farell hebt gekeken.

De kolossale lijst met nieuwe films en series op HBO Max in juni 2022

check hier de complete lijst voor juni 2022.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.