Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Maak kennis met Halimah Kyrgios, de zus van Nick Kyrgios

Tijdens de finale van Wimbledon 2022 kregen we veel vragen binnen. Is die vrouw naast de vader van Nick Kyrgios zijn vriendin? Welnee, dat is Costeen Hatzi, die helemaal rechts zat. Maak kennis met zijn aanwezige zus Halimah.

Er was weer veel gedoe rond Nick Kyrgios tijdens de finale van Wimbledon, die hij verloor tegen Novak Djokovic. Spectaculair tennis, absurd gedrag en veel geschreeuw tegen zijn eigen box.

Maak kennis met Halimah Kyrgios

De meest in het oog springende dame in de box was Halimah Kyrgios, de zus van Nick. Helemaal rechts zat zijn vriendin Costeen Hatzi.

Halimah Kyrgios is een bekend social media-influencer en tevens een bekend zangers. De zus van Nick Kyrgios is 32 jaar oud en al jaren een van de meest fanatieke fans van haar broer. Waar mogelijk reist ze met hem mee.

De vriendin van Nick Kyrgios

De huidige vriendin van Nick Kyrgios is Costeen Hatzi. De twee hebben hun relatie in december 2021 publiekelijk gemaakt en waren voor het eerst samen te zien tijdens de Australian Open in januari 2022.

Door zijn ex-vriendin is de Australische enfant terrible, uitgerekt tijdens Wimbledon 2022, aangeklaagd. Ze beschuldigt hem van mishandeling. De rechtszaak volgt over een aantal weken.

Dan wil je de zus van de verliezend Wimbledon-finalist natuurlijk ook nog horen zingen. Welnu, in deze video zingt ze een nummer uit de musical West Side Story.

Kijk hier waar je de Air Jordan 1-sneakers koopt waarmee de Australische rebel Wimbledon opschudde.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.