Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 8 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Hier koop je de Air Jordan 1’s die Kyrgios tijdens Wimbledon draagt

Eindelijk weer eens een rebel in het tennis, en nog eentje die behoorlijk kan tennissen ook. Niet alleen de onderhandse services van Nick Kyrgios zijn tijdens Wimbledon onderwerp van gesprek, ook zijn sneakers. Hier lees je waar zijn Air Jordan 1 Low ‘Cardinal’ Red te koop is.

Nick Kyrgios draagt de sneakers als hij de baan op en af loopt. Dit tot afgrijzen van de organisatie achter Wimbledon, te we weten dat de dresscode op de baan bestaat uit witte kleding. “Ik doe wat ik wil”, reageerde de Australische tennisser nonchalant tegenover BBC. “Ik sta niet boven de regels, maar draag gewoon mijn Jordans.” Ja, dan is het einde discussie.

Rebelse sneakers: Air Jordan 1 Low ‘Cardinal’ Red

Feit is dat Nick Kyrgios een uitgesproken smaak heeft wat betreft zijn streetwear. Deze sneakers zijn enorm gewild onder sneakerfreaks en koop je helaas alleen nog bij resellers als StockX. Al sluiten we niet uit dat Nike de schoenen na Wimbledon opnieuw uitbrengt. Aan de andere kant: wil Nike deze rebellie uitdragen?

Air Jordan Low Cardinal Red, nick kyrgios, te koop, sneakers, wimbledon
Air Jordan Low Cardinal Red (Afbeelding: Nike)

Je koopt de favoriete sneakers van Nick Kyrgios op het moment van schrijven het meest voordelig en veilig via StockX. De prijs valt overigens mee, bij resellers verwacht je veel hogere bedragen. Het model Air Jordan 1 Low in ‘Cardinal’ Red is te koop voor ongeveer 150 euro. De prijs kan afhankelijk van je maat een beetje afwijken.

Nick Kyrgios op Wimbledon 2022

Met zijn onderhandse services, balletjes door de benen, verbale intimidatie en ander opmerkelijk gedrag is Nick Kyrgios al jarenlang de enfant terrible binnen het mannentennis. Maar tijdens Wimbledon 2022 straalt hij ook een andere energie uit. Voor het eerst lijkt de Australische rebel extreem gebrand om een Grand Slam te winnen. Hij won er nog nooit eentje, maar met zijn kwaliteiten had dat allang een keer gekund.

Air Jordan Low Cardinal Red, nick kyrgios, te koop, sneakers, wimbledon, jordans
Enfant terrible op Wimbledon (Afbeelding: Getty)

Of zijn sneakers hem geluk brengen, zal komende zondag blijken tijdens de finale, waar hij door het uitvallen van Rafael Nadal zondag volledig fit aan begint. Naast de Air Jordan 1 Low ‘Cardinal’ Red draagt Nick Kyrgios dit jaar tijdens Wimbledon trouwens ook een rode Jordan-pet. Een vergelijkbaar model koop je voor 32,95 euro op de website van Nike.

Check hier de top 10 best betaalde tennissers ooit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.