Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 9 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Nick Kyrgios blijkt even creatief in de liefde als op de tennisbaan

De Australische tennisser Nick Kyrgios heeft een nieuwe vriendin, Costeen Hatzi genaamd. Hij laat zien dat niet alle topsporters (of directeurs) lomp en bot zijn tegenover vrouwen op social media. Het kan ook zonder ongepaste foto’s.

Op de baan is Nick Kyrgios een uniek figuur, die balletjes door zijn benen slaat en al rackets aan gort mept als het even niet wil. Maar in privéleven is hij volgens zijn nieuwe vriendin een ware gentleman. En zijn versiertruc was dan weer even creatief als zijn manier van spelen.

De creatieve move van Nick Kyrgios

Tegenover het Australische 7News laat Costeen Hatzi, oprichter van interieurplatform Casa Amor, weten hoe Nick Kyrgios haar mee uit vroeg. “Hij was door Instagram aan het scrollen en zag mijn zakelijke account-post”, zegt Costeen Hatzi. “Ik kreeg een persoonlijk bericht in mijn zakelijke account of de spiegel beschikbaar was om af te halen. Later kreeg ik een persoonlijk bericht met hetzelfde verzoek.”

Toen de 26-jarige tennisser bij haar aan de voordeur stond, gaf hij ruiterlijk toe dat hij meer geïnteresseerd was om haar mee uit te vragen dan om de spiegel te kopen. “Ik had geen idee dat het allemaal een plan was, ik dacht letterlijk dat hij een spiegel kocht. Het was een vriendelijk en professioneel gesprek. Toen hij de spiegel pakte, was het liefde op het eerste gezicht.”

Zijn nieuwe vriendin Costeen Hatzi

Nick Kyrgios en Costeen Hatzi hebben hun relatie in december 2021 publiekelijk gemaakt en waren voor het eerst samen te zien tijdens de Australian Open in januari 2022. Waar hij gestoord gedrag vertoont op de baan, is hij in het dagelijkse leven poeslief. “Ik hou zoveel van je en ben enorm trots op je. Wat een prestatie, er is niemand anders die het meer verdient dan jij”, schreef zijn nieuwe vriendin na zijn dubbeltitel op de Australian Open in deze video. De tennisser in een reactie: “Eerlijk gezegd ben ik vooral dankbaar dat ik jou heb. Jij was het belangrijkste onderdeel van dit alles”. We snappen hem wel, tegen deze ondernemende dame zouden we ook extra lief zijn.

Nick Kyrgios staat bekend om zijn creatieve spel en bizarre wedstrijdinstelling. Onderhandse services, balletjes door de benen, interactie met het publiek; het behoort allemaal tot zijn handelsmerk. In de ogen van keurige tenniswereld gaat hij hierin overigens soms te ver. Zo kreeg hij voor dit staaltje schijnmasturberen op de baan een boete.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.