Bizar! Tennisser Nick Kyrgios krijgt stevige boete voor ‘masturberen’ op de baan

Afgelopen zondag won Marin Cilic het prestigieuze grastoernooi dat ieder jaar op Queens gehouden wordt. Hij deed dit door af te rekenen met Novak Djokovic, maar na afloop van het toernooi ging het toch vooral over een andere speler. In de halve finale nam de uiteindelijke winnaar het namelijk op tegen Nick Kyrgios en die trok letterlijk alle aandacht op zich.

Als je een beetje op de hoogte bent van wat er speelt in de tenniswereld, dan weet je dat de Australische tennisser een nogal flamboyant persoon is. Vaak trekt hij de aandacht op positieve wijze met prachtige en vooral bijzondere punten. Helaas komt deze op en top showman ook wel eens negatief in beeld. Tijdens de halve finale op Queens was het opnieuw raak. Daar deed hij weer wat onhandigs en dat kostte hem ook nog een flinke smak geld.

Masturbatie op de baan

De 23-jarige speler uit Canberra kreeg namelijk een pittige boete voor ongepast gedrag. Hij moest 15.000 euro overmaken omdat hij een seksuele handeling nabootste. Nick Kyrgios deed alsof een flesjes water zijn geslachtsdeel was en maakte een beweging die bij iedere man wel bekend is. Hij eindigde deze masturbatie imitatie met een kneep water als hoogtepunt.

Tja, heel volwassen is dit natuurlijk niet, maar is het nodig om hier zo’n hoge boete voor te geven? Blijkbaar wel, al zal Nick hier waarschijnlijk niet lang wakker van liggen. De 23-jarige tennisser heeft inmiddels al een kleine zes miljoen dollar bij elkaar geslagen.

Nick Kyrgios: gestoord en briljant

Dat bedrag kan vanaf volgende week flink gaan oplopen, want Nick Kyrgios wordt gezien als één van de outsider op Wimbledon. Mocht je een tennisliefhebber zijn, dan raden we je ook zeker aan om zijn partijen in je agenda te zetten. Naast een bad-boy is hij namelijk ook een tennisser die weet hoe hij het publiek moet vermaken. Deze video hieronder is daarvan het ultieme bewijs.

Reageer op artikel:
Bizar! Tennisser Nick Kyrgios krijgt stevige boete voor ‘masturberen’ op de baan
Sluiten