Pim Jansen
Pim Jansen Formule 1 18 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Hier kijk je gratis (en legaal) de eerste Formule 1-race van 2022

Voor de eerste Formule 1-race van 2022, de Grand Prix van Bahrein, heb je Viaplay noch Ziggo nodig. En je hoeft ook niet ingewikkeld te doen met illegale streams. Hier kijk je het eerste F1-weekend van komend seizoen.

Voor alle duidelijkheid: Viaplay heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten van de Formule 1, maar de streamingdienst rolt het geleidelijk uit. Zo zijn er af en toe gratis races te zien op het open net. Maar let op: er is ook nog een andere streamingdienst.

Grand Prix van Bahrein gratis op F1 TV Pro

F1 TV Pro, dat per 2022 ook de Formule 1 aanbiedt met Nederlands commentaar, is de grote (en goedkopere) concurrent van Viaplay. En hier kun je wƩl een gratis proefperiode starten. Van 7 dagen, om precies te zijn.

Op deze manier kun je de eerste Formule 1-race van 2022 gratis zien. Een abonnement kost 64,99 euro per jaar, maar je kunt F1 TV Pro dus 7 dagen kosteloos uitproberen. Meer informatie daarover vind je hier. Het leuke aan deze streamingdienst is dat je veel meer mogelijkheden wat betreft camerastandpunten. Zo kun je de onboardcameraā€™s naar believen wijzigen.

Overzicht van Formule 1-streams

Mocht je geen Viaplay hebben en al eens een gratis proefperiode bij F1 TV Pro hebben afgesloten, lees dan dit artikel met een overzicht van alle (illegale) streams en diensten. En ben je benieuwd wat Viaplay allemaal te bieden heeft rond de Formule 1? Check dan deze overzichtspagina met het laatste nieuws.

De spanning is in ieder geval al weer te snijden tijdens het begin van het Formule 1-seizoen in 2022. Max Verstappen lijkt in zijn RB18 tot nu toe de snelste, maar heeft Lewis Hamilton het achterste van zijn tong al laten zien? Wie de Grand Prix van Bahrein gaat winnen? Hier lees je wat de bookmakers zeggen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.