Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 6 mrt 2018
Leestijd: 4 minuten

Volg deze vijf regels en wordt een meester in voorspel

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. We spreken dezelfde taal, maar toch hebben we vaak moeite om elkaar te verstaan. Ook in de slaapkamer is er regelmatig sprake van miscommunicatie. Beide partijen hebben hetzelfde doel, maar er is een groot verschil in hoe dit wordt benaderd. Voorspel is hier dan vaak de dupe van.

Veel mannen zien voorspel als een opstapje naar het echte werk. Zoals een voorprogramma bij een concert. Het is vermakelijk, maar het is niet waar je voor gekomen bent. Je luister vaak maar met een half oor en wacht totdat de hoofdact begint. Voor vrouwen is dat anders. Voor hen is voorspel een essentieel onderdeel van het hele spel. Het loont dan ook om hierin te investeren zodat ze optimaal in de mood is voor het hoofdprogramma.

1. Zorg dat ze helemaal in de zone zit

Wij mannen hebben het talent om binnen een nanoseconde klaar te zijn om tussen de lakens te duiken. Onze hersenen zijn als een supercar die in no-time zijn topsnelheid bereikt en klaar is om te gaan. Bij de meeste vrouwen ligt dat anders. Hoe beter jij je best doet, hoe sneller zij in de hoogste versnelling komt. Dat is wat je wil, want als zij er helemaal voor gaat, is de uiteindelijke daad een stuk leuker. Voor haar, maar ook zeker voor jou.

Begin daar al vroeg op de avond mee. Streel haar been tijdens het diner, zoen haar nek wanneer jullie een film kijken, vertel haar hoe ongelofelijk mooi ze eruit ziet en wat je met haar zou willen doen. Trek dit door in de slaapkamer. Begin bijvoorbeeld met een massage en neem vooral de tijd. Op deze manier breng je haar langzaam op de juiste temperatuur en maak je haar helemaal gek. Zorg dat ze je wil.

2. Neem de tijd en houd je in

Een goede opbouw kost tijd en daar ligt voor veel mannen het probleem. Waar het vaak misgaat is dat onze erotische verlangens de zaak overnemen. In de eerste fase kun je alles nog wel onder controle houden, maar zodra de eerste kledingstukken uitgaan ben je niet meer te houden. De kunst is om ook dan je rust te bewaren en haar langzaam naar een hoogtepunt te brengen. Dit is niet gemakkelijk, maar uiteindelijk wel de moeite waard.

3. Gebruik je tong

Een machtige hulpmiddel in de zoektocht naar ongekend genot is je tong. Maak daar dus gebruik van. Seks zonder zoenen is als tortilla chips zonder dipsaus. Ook zonder smaakt het prima, maar het is pas echt lekker als je het combineert. Een goede zoen laat het vuur in haar ontwaken, maar daar stopt het niet. Gebruik je tong daarom niet alleen om met die van haar te worstelen, maar ook om haar lichaam te verwennen. Ga met je tong haar hele lichaam over en laat haar sidderen van genot.

Zo meester je haar orgasme

4. Vind de goede plekjes

Iedere vrouw heeft erogene zones, maar waar deze zitten verschilt. Het is aan jou om te ontdekken waar bij jouw bedpartner deze plaatsen van genot te vinden zijn. De nek en binnenkant van de dijen zijn altijd een succes, maar het loont om verder te kijken. Misschien heeft ze wel een hele gevoelige knieholte? Je ontdekt het pas wanneer je op een erotische ontdekkingsreis gaat.

5. Gebruik je vocale gave

Op de momenten dat je tong niet over het lichaam van je bedpartner glijdt, is het belangrijk om je mond op een andere manier te gebruiken. Namelijk om te praten. Natuurlijk is niet iedere man een meester in de subtiele en ondeugende kunst van de dirtytalk, maar dat hoeft ook niet. Ook met complimenten en het uiten van je gevoelens kun je ver komen. Vertel haar hoe mooi haar lichaam is en laat weten dat jij je handen gewoon niet van haar kunt afhouden. Ben je echt geen prater in bed? Muziek kan wonderen verrichten en de stilte verbreken. Hieronder vind je een geschikte playlist.

Geniet van je harde werk

Als je alle bovenstaande regels in acht neemt, word je vanzelf een meester op het gebied van voorspel. Dat is voor de dame met wie je tussen de lakens ligt natuurlijk heerlijk, maar je hebt er zelf ook belang bij. Je maakt je bedpartner op deze manier namelijk helemaal gek en ze komt vanzelf op een punt dat ze haar oerdriften niet meer in bedwang kan houden. Als dat gebeurt laat je haar losgaan en geniet je van de beste seks uit je leven.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.