Redactie
Redactie Human Interest 30 nov 2017
Leestijd: 4 minuten

Het maximale uit de seks halen, is niet moeilijk

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Ja, ja, we kennen het riedeltje inmiddels. Ondanks de astronomische verschillen, is de seksuele chemie tussen de twee geaardheden om te snijden. Eenmaal tussen de lakens komen de eeuwenoude verschillen weer langs huppelen. Met deze tien tips zorg je dat de planeten dichter bij elkaar komen te staan, zonder te botsen. Lees: een blije vrouw is vuurwerk in bed.

Zet je sensoren aan

De nummer één klacht van vrouwen en daarom ook de lijsttrekker in dit rijtje: mannen vangen de non-verbale signalen van vrouwen niet op. En, als we eerlijk zijn, daar hebben ze soms best gelijk in. Zet daarom je voelsprieten op de juiste momenten in. Je kunt ze heus wel opmerken, die signalen, het is alleen zaak om er daadwerkelijk iets mee te doen. Weet je niet zeker of je haar signalen goed interpreteert, schroom niet om het subtiel te vragen. Communicatie is alles.

Voor- en naspel

Tijdens de seks kan het er wild aan toe gaan, daarna is het zaak om de liefde van je leven in je armen te nemen. Seks gaat niet alleen om de daad zelf, maar – verrassing – ook om liefde. Voorspel, en dan doelen we niet alleen op de BJ, het flirten en opwarmen, is minstens zo belangrijk. Net als het naspel. De sleutelwoorden: zorg dat ze zich gewild voelt.

Dirty talk

Over gewild voelen gesproken: dat kun je dus onder andere bereiken met dirty talk. Niet alleen leuk voor haar, maar ook voor jou. Houd het overigens niet bij het uitspreken van je pornofantasieën, want ook dit is veel gelaagder dan dat. Slinger de casanova in jou aan, bemin haar, zorg dat ze zo hard naar jou verlangt dat ze gek wordt. En maak je praatjes daarna waar.

Stimuleer de clitoris

Van dirty talk naar de daad. De clitoris. Ja, de clitoris. We zeggen het nogmaals: de clitoris. Hoewel er veel afleiding is op het moment suprême, is de clitoris (hadden we het al benoemd, de clitoris?) van essentieel belang voor het feestje tussen de lakens. Roep je zelf zo nu en dan terug tijdens het verslinden van je prooi, om met je vingers of tong aan de slag te gaan. Overigens is dit het ultieme moment om je sensoren te testen en je acties (harder, zachter, meer naar links, iets naar boven) daarop aan te passen. Clitoris.

Zorg dat ze komt. Als eerste. Meer dan één keer

Het orgasme van een vrouw moet niet je enige doel zijn. Een vrouw wil bemind worden, maar niet alleen als een stuk vlees. Toch is het zaak om haar orgasme voorop te stellen. Niet altijd, maar wel meestal. En dat is soms – vanuit praktische redenen – best lastig. Lukt het wel om jouw moment uit te stellen voor haar, dan heb je goud in handen. Lukt het je nog een keer, dan ga je met de jackpot naar huis. Lukt het een keer niet, dan is dat ook niet erg. Daar zijn handen, tongen en hulpmiddelen voor bedacht.

Zorg dat ze zich knap voelt (ja, het staat er echt)

Deze tip komt rechtstreeks van een vrouw, die in haar boek 121 Eerste Dates voor veel vrouwen spreekt. Wendy Newman: ‘Vertel ons, zonder reden of aankondiging, dat we knap zijn. Tenzij je Angelina Jolie heet, kunnen vrouwen één ding nooit genoeg horen. Probeer maar, wedden dat het werkt?’

Zorg voor verrassingen

Ook in dit geval geldt dat de grens tussen een sexy verrassing en een foute aankoop flinterdun is, vrouwen zijn nou eenmaal subtiele wezens. Kom je met een 10″ Hammer aan omdat je altijd al een keer.., welnu, je snapt het punt. Newman: ‘Lingerie. Period. Het idee dat jij hebt bedacht hoe sexy zij eruit moet zien in de door jouw gekochte lingerie is maximaal bonuspunten scoren, die je kunt innen tijdens de seks.’

Laat merken dat je om haar geeft, ook buiten de seks om

Dit geldt overigens niet alleen voor vrouwen, maar dat ter zijde. In dit artikel draait het enkel om het tevreden houden van onze schattebouten. Newman: ‘Als een man laat merken dat hij écht om haar geeft, zal haar lichaam de zijne worden. Mannen willen problemen altijd oplossen, denken praktisch, maar soms is luisteren genoeg. Toon interesse en je zult genieten.’

Je leest het: het maximale uit seks halen hoeft niet moeilijk te zijn. Het vergt alleen wat aandacht. Wedden dat het werkt?

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.