Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Human Interest 17 nov 2017
Leestijd: 3 minuten

Vrouwen vinden deze 12 onverwachte dingen woest aantrekkelijk

Iedere man doet graag zijn best om van tijd tot tijd aantrekkelijk te zijn voor zijn partner of flirt. Verleiden zit nou eenmaal in ons bloed. Toch ben je vaak op je begeerlijkst als je het niet doorhebt. Als het aan de dames ligt, zijn dit de meest aantrekkelijke dingen die een vent kan doen.

In een Reddit thread gericht op de vrouwelijke gebruiker, werd gevraagd wat het meest aantrekkelijk is aan een man. Honderden vrouwen gaven antwoord en Maxim stelde een top 12 samen. De antwoorden zullen verrassen.

1. Keukenprins

Een man die kan koken, dat is waar we deze lijst mee gaan aftrappen. Kennelijk is een prins op het witte paard lang niet zo gewenst als een prins in de keuken. Vrouwen vinden het enorm sexy als een man lekker zijn gang gaat tijdens het koken. Groenten snijden, enthousiast in de pan roeren, vlees klaarmaken – een vrouw kan hier dagen naar kijken.

2. Normaal doen achter het stuur

Geen middelvingers, geen gevloek en getier. Gewoon kalm blijven en rustig rijden. Dat is waar vrouwen graag naar kijken. Het geeft haar het gevoel dat ze veilig in de passagiersstoel zit. Logisch. Haar hand vast houden terwijl je een lange rit maakt, is de kers op de taart.

3. Mouwen opstropen over de ellebogen

Hoe combineer je stijlvol met sportiviteit en laat je ook nog eens die sterke armen zien? Gewoon zo, dus. Dat vrouwen waarde hechten aan een goede stijl is bekend, maar daar mag dus een vleugje ruigheid aan toegevoegd worden.

4. Passie en enthousiasme

Beperk passie en enthousiasme niet alleen tot de slaapkamer. Ze wil graag horen dat je met veel ambitie in het leven staat. Dit daagt haar uit om zelf ook het beste uit haar dag te halen.

5. Verzorgde nagels

Lange, gore nagels zijn een absolute ‘turn off’. Niet alleen visueel, maar juist ook vanuit hygiënisch oogpunt. Een man die zijn nagels goed verzorgt, is een man die zorg besteedt aan zijn gehele uiterlijk.

6. Focus

Een bedenkelijk gezicht is ook ontzettend aantrekkelijk. Ze wil graag zien dat jij diep nadenkt over bepaalde materie (of de kruiswoordpuzzel). Het maakt niet uit wat je doet, zolang ze maar ziet dat die raderen bij jou draaien, zit je goed. Over het algemeen vinden veel vrouwen het leuk als een man nieuwsgierig is.

7. Een nerveus lachje

Als je in een ongemakkelijke situatie toch even verlegen lacht, laat je haar smelten. Het is een teken van kwetsbaarheid. Bovendien laat je haar zien dat ze je nog steeds kan ontwapenen.

8. Aan de buitenkant lopen

Dit klinkt misschien vaag, maar veel vrouwen vinden het prettig als jij aan de straatkant loopt. Het is maar een klein detail, maar ze voelen zich (onderbewust) beschermd.

9. Vaderlijk zijn

Een vrouw met moedergevoelens wordt perfect aangevuld door een man met vadergevoelens, dat is logisch. Maar waar zij echt van houdt is een man die deze gevoelens al tijden koestert.

10. Hoffelijkheid

Emancipatie of niet, hoffelijkheid met de meeste zuivere bedoeling is nog steeds de snelste weg naar haar hart. Daarom is de (auto)deur voor haar openen of haar jas op houden zodat zij die gemakkelijker aantrekt nog steeds zeer gewenst bij de dames.

11. Een té kort shirt

Een gezond en getraind lichaam doet het altijd goed. Daar hoeft geen man over na te denken. Als je jouw armen optilt en die V-vorm onthult, begrijp je waarom de pot pindakaas elke ochtend weer op de bovenste plank staat.

12. Handig zijn

Dit is waarschijnlijk waar elke vrouw echt voor valt. Een man met goed gereedschap. Nee, niet op die manier. Een man die zonder moeite een ladekast in elkaar schroeft, is sowieso binnen.

Aantrekkingskracht blijft een bijzonder ding.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.