Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Hebbedingen 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Gerrard Street: uitstekende koptelefoons met levenslange garantie

Als je veel geld uitgeeft aan een nieuwe koptelefoon, dan wil je daar ook zo lang mogelijk van genieten. Helaas loop je met een product dat je zo intensief gebruikt altijd het risico dat er iets stuk gaat. Dat is toch iets waar je rekening mee moet houden. Tenzij je een koptelefoon van Gerrard Street koopt.

Gerrard Street is een relatieve nieuwkomer op de koptelefoon markt, maar ze maken grote stappen. Dat doen ze door hoogwaardige producten te leveren met een goed verhaal en bovenal met een hele goede service. Je krijgt namelijk je hele leven lang gratis reparaties. Of er nu een draadje los raakt of je paddings versleten zijn, Gerrard Street lost het op zodat je optimaal kan genieten van hun koptelefoons.

Eén keer betalen, je hele leven genieten

Een koptelefoon van Gerrard Street betekent zorgeloos genieten. Tot heden kon dat alleen via een abonnement. Dit houdt in dat je maandelijks een klein bedrag betaalt om de koptelefoon te gebruiken. Het is dus een soort leaseconstructie met daarbij een servicecontract. Zolang jij betaalt, heb je gegarandeerd altijd de beschikking over een perfect werkende koptelefoon.

Gerrard Street
De Prince. (Afbeelding: Gerrard Street)

Dat werkt goed, maar niet iedereen wil vastzitten aan een abonnement. Sommige gebruikers betalen liever één keer voor een product dat dan ook echt van hen is. Gerrard Street heeft goed nieuws voor deze mensen, want dit is nu ook mogelijk. Naast de abonnementsvorm kunnen de drie beschikbare modellen voortaan ook gekocht worden.

De voordelen van Gerrard Street

Je betaalt dan een eerlijke prijs voor het product, maar ook voor de bijbehorende service. Bij iedere koptelefoon krijg je levenslange garantie, of zoals ze het zelf noemen: Free Repairs Forever. Mocht je een ongelukje hebben gehad of is een onderdeel helemaal versleten, dan krijg je gewoon een nieuwe. Per post ontvang je het vervangende onderdeel en stuur je de oude weer terug via de retourenvelop. Zo simpel is het.

Gerrard Street Prince 1
Nog even zelf in elkaar zetten. (Afbeelding: Gerrard Street)

Gerrard Street Prince review: de ideale koptelefoon voor thuiswerkers

Gerrard Street: beter voor jou en de wereld

Je betaalt dus één keer voor je koptelefoon en kunt er vervolgens de rest van je leven zorgeloos van genieten. Dat is goed voor jou, maar ook voor de wereld. Dankzij deze modulaire koptelefoons draag je bij aan het verminderen van e-waste. Nu worden veel koptelefoons in z’n geheel weggegooid omdat er slechts één onderdeel stuk is. Bij Gerrard Street is dat dus niet geval. Hun werkwijze draagt bij aan een schonere wereld.

Wil je meer weten over de missie of ben je benieuwd naar de modellen en prijzen? Klik dan hier.

Speciaal voor Manners-lezers

Gebruik ‘manners21’ in de checkout en ontvang de gehele maand maart 26 euro korting op de Prince. Een koptelefoon die we je van harte kunnen aanraden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.