Martin de Coninck
Martin de Coninck Entertainment 4 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Genoeg van je ex? Deze AI-app vervangt hem of haar op foto’s

Prachtig kiekje gemaakt, maar krijg je een nare bijsmaak van je giftige ex-partner die er toevallig ook op staat? Daar is nu een oplossing voor. Met de handige AI-app Replace My Ex bevrijd je deze ‘bevlekte’ foto’s voorgoed en vervang je je ex met een grappig voorwerp, drankje of een dier.

De timing is perfect nu Valentijnsdag voor de deur staat. Je kunt nog snel even wat oude digitale foto’s een opfrisbeurt geven en al het bewijsmateriaal van een vorige relatie op een komische manier uitwissen.

AI Replace My Ex tool van Piscart

De tool is onderdeel van de app Piscart (foto/videobewerkingsapp) en heet AI Replace My Ex. Het doel is dus vrij duidelijk. Waarmee je jouw ex vervangt is helemaal aan jou. Een Frans stokbrood, een puppy of toch liever een slang of rode vlag om een statement te maken? Het kan allemaal en is zo gepiept, zonder enige design skills.

Picsart, ai app, ex
Picsart

Hoe vervang je je ex met AI Replace My Ex?

Een kort stappenplan waarmee je je digitale straatje schoonveegt:

  • Download Piscart voor iOS, open de app en klik op het + teken onderin je scherm
  • Upload de bevlekte foto
  • Scroll naar de toolbar onderaan je scherm
  • Selecteer ‘AI Replace’ onderaan je scherm
  • Selecteer de persoon die je wil vervangen en kies voor ‘AI Replace’
  • Beschrijf nu in (Engelse) woorden waarmee je jouw ex wilt vervangen. Bijvoorbeeld: snake, burrito, steak, beer, red flag, et cetera.
  • Selecteer ‘Generate Image’ et voilà!

Binnenkort ook beschikbaar op Android

De AI-tool is momenteel alleen beschikbaar voor iOS. Vrees niet, Android-gebruikers. AI Replace My Ex is binnenkort ook compatibel met Android-toestellen. Ontwikkelaar Piscart wil de feature namelijk op meerdere besturingssystemen uitrollen.

Wees niet té kleinzielig

Je ex helemaal uitwissen is onbegonnen werk, zelfs met de geniale AI Replace My Ex-tool. De tool staat namelijk een gelimiteerd aantal ex-gerelateerde vervangingen toe.

Picsart
Picsart

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.