Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 16 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe iPhone 14: welke kleur past het best bij jou?

Wanneer Apple een nieuwe iPhone presenteert, dan komt er altijd een vraag naar boven: in welke kleuren zijn de modellen verkrijgbaar? Dat is niet anders bij de introductie van de iPhone 14 die het bedrijf uit Cupertino begin september uit de doeken deed. Welke iPhone past het beste bij jou?

Smartphones komen over het algemeen in veilige, maar saaie kleuren uit. Zwart, wit en als je mazzel hebt iets van grijs of zilver. Maar bij de iPhone zien we dat het gelukkig ook anders kan.

iPhone 14 in verschillende kleuren

Neem bijvoorbeeld de iPhone 14 en iPhone 14 Plus. Deze nieuwe smartphones zijn in vijf verschillende kleuren beschikbaar. Vier van die kleuren hebben we al een keer eerder gezien, maar worden desondanks niet minder gewaardeerd. Dit zijn de klassieke kleuren zwart (Midnight) en wit (Starlight) en natuurlijk (Sky Blue) en rood (ProductRED). Die laatste kleur is en blijft bijzonder, omdat je daarmee meedoet in de strijd tegen AIDS en covid-19. Niet geheel onbelangrijk, dus.

Zo heeft Apple al meer dan 21 miljoen euro kunnen doneren in de strijd tegen het virus dat maar op zich heen blijft slaan en de wereld meerdere keren in lockdown gekregen heeft. Je kunt dit goede doel op verschillende manieren steunen. Bijvoorbeeld door een iPhone 14 of 14 Plus in de kleur rood aan te schaffen, of later alsnog een hoesje in dezelfde kleur te kopen. In dit soort gevallen is het heel simpel: alle kleine beetjes helpen in de strijd tegen verschillende virussen en ziektes.

De vijfde kleur is een geheel nieuwe kleuren die Apple simpelweg paars noemt, een lichte pasteltint, dus top als je weer eens een keer iets anders wil.

Nieuwe kleuren voor de Pro

De iPhone 14 Pro en Pro Max vallen niet alleen op door hun luxueuze uitstraling en betere specificaties (om over dat dynamische eiland nog maar te zwijgen!). Ze bieden ook net even andere kleuren aan. Naast een beetje standaard, doch ontzettend stoere kleuren als Space Black en Silver (ook wel bekend als zwart en zilver), zien we dat de iPhone 14 Pro ook beschikbaar is in de kleur goud. Houd je dus van wat blingbling in je broekzak en daarbuiten, dan is dit het model voor jou.

Ook zijn de kleuren van de iPhone 14 nieuw. Zo zijn de iPhone 14 Pro en Pro max beschikbaar in de nieuwe paarse kleur, laat Apple weten.

Prijs en beschikbaarheid

iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn nu te bestellen voor respectievelijk 1.329 euro en 1.479 euro en verkrijgbaar vanaf 16 september. De iPhone 14 en 14 Plus zijn eveneens respectievelijk vanaf 16 september en 7 oktober te koop. De kosten zijn vanaf 1.019 euro en 1.169 euro.

In samenwerking met KPN

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.