Felix Decavel
Felix Decavel Sparen 2 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Verdien de energietoeslag terug met deze spotgoedkope gadgets

Geen energietoeslag meer, geen probleem. Want dankzij Action en Bol.com kun je ook besparen op de immer stijgende energierekening. En wel met twee onwijs betaalbare apparaten: een slimme stekker en een energiemeter.

Voeg daar nog de gouden raad van ChatGPT aan toe, en deze winter zal je de energiekosten omtoveren tot een vakantiebudget voor de zomer.

Verbruiksmeter van Bol.com houdt energierekening bij

Vorig jaar deze tijd was de energietoeslag groot nieuws. Maar aangezien de gasprijzen niet langer de pan uit swingen, zal de energierekening weer volledig uit de eigen zak betaald moeten worden. Op naar Bol.com dus, voor de aankoop van een energiemeter die zich dubbel en dik zal terugbetalen.

besparen, energierekening, energiemeter, energiekosten, action,, bol.com, energietoeslag, slimme stekker
(Afbeelding: bol.com)

Niet alleen kost de elektriciteitsmeter slechts 13.95 euro; als je plichtbewust de consumptie meet van al je huishoudelijke apparaten, kun je makkelijk sluipverbruik vermijden en op die manier besparen op de energierekening. Je steekt de stekker van het gewenste apparaat in de energiemeter in het stopcontact en het meten is begonnen. Met de verschillende modes heb je een totaaloverzicht van het verbruik van het apparaat in zowel watt, volt, ampère als euro’s.

Check in dit artikel hoeveel jij jaarlijks aan energiekosten betaalt voor sluimerende apparaten.

Slimme stekker van Action als nieuwe energietoeslag

En in combinatie met een paar slimme stekkers van de Action kun je zomaar eventjes een energietoeslag bij elkaar sparen. Sluit al je sluimerende apparaten erop aan en via wifi-verbinding en de gratis app op je smartphone, dan kun je het energieverbruik ervan overal en vanop afstand beheren. En dat voor de prijs van slechts 7,95 euro per stuk.

besparen, energierekening, energiemeter, energiekosten, action,, bol.com, energietoeslag, slimme stekker
(Afbeelding: Action)

Al die rode lampjes die tot wel 300 euro aan extra energiekosten kunnen leiden per jaar, schakel je probleemloos uit zonder daarvoor achter kasten en in een kleine hoekjes te moeten kruipen. Op die manier spaar je vanzelf een energietoeslag bij elkaar waarmee je al eens een weekendje op vakantie kan. Nodig je ons wel uit?

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.