Pim Jansen
Pim Jansen Formule 1 22 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Hier wordt de Formule 1 GP van Frankrijk gratis uitgezonden

Mocht je geen ViaPlay of F1 TV Pro hebben, dan hoef je het komend weekend niet te doen met deze streams. De Formule 1 GP van Frankrijk wordt gratis uitgezonden. Je hebt wel een VPN nodig, maar er zijn genoeg aanbieders waarbij je een gratis proefabonnement kunt afsluiten.

Formule 1 begint, enigszins gechargeerd, steeds meer een sport van de elite te worden. Je moet je scheel betalen voor een abonnement op ViaPlay of met je creditcard een jaarabonnement afsluiten bij F1 TV Pro. Vorig jaar had Ziggo nog de uitzendrechten, en kon je Max Verstappen zien racen op het open net (of met de inlogcode van een vriend).

Formule 1 GP van Frankrijk gratis op Servus TV

Nu zit de Formule 1 achter een betaalmuur. Althans, in Nederland. Maar gelukkig zijn er altijd mazen in de wet te vinden. In ieder land zijn de uitzendrechten weer anders verdeeld. Gratis streams hebben we al vaker getipt aan onze lezers, maar tijdens de vorige Grand Prix werden we getipt op dit foefje.

Het Oostenrijkse Servus TV, deels in handen van Red Bull, zendt de Formule 1 GP van Frankrijk uit op het open net. Die zender is in Nederland niet te ontvangen, maar je vindt de gratis livestreams van de trainingen, kwalificatie en wedstrijd ook op de website. Daar heb je zoals gezegd wel een VPN voor nodig.

Geen zin in gedoe met een VPN? Check deze livestreams?

Vaak is een proefabonnement voor een VPN gratis. Mocht geen zin in hebben in abonnementskosten en alle proefperiodes al hebben geprobeerd, check dan ons overzicht met de beste F1-livestreams.

De Formule 1 GP van Frankrijk begint zondag 24 juli om 15.00 uur op Circuit Paul Ricard. Max Verstappen staat nog altijd bovenaan in het klassement, met 38 punten voorsprong op Charles Leclerc. Kan hij het gat komend weekend nog groter maken?

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.