Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Dé erotische thriller van de jaren 80 is terug als serie

Fatal Attraction, dé erotische thriller van de jaren 80, komt terug als moderne serie op de streamingdienst SkyShowtime. Zelfde tijdsgeest, nieuwe cast.

Michael Douglas, Glenn Close en Anne Archer ga je niet terugzien in de serie. Wel maken de iconische personages uit de erotische thriller uit 1987 hun comeback.

Fatal Attraction terug als serie

Zo wordt Dan Gallagher nu niet gespeeld door acteerveteraan Michael Douglas, maar door Joshua Jackson. Hem ken je wellicht als Mickey Joseph in Netflix-serie When They See Us. Zijn echtgenote Beth wordt niet gespeeld door Anne Archer, maar door Amanda Peet (2012, A Lot Like Love). De rol van Alex Forrest, een vrouw die geobsedeerd raakt door Dan na een korte affaire, wordt vertolkt door Lizzy Caplan (Lizzy Caplan, Extinction). En dan is er nog dochter Ellen, die in de serie wordt gespeeld door Alyssa Jirrels (As We See it).

fatal attraction, skyshowtime., erotische thriller, serie
Dan, Alex en Beth in de serie Fatal Attraction (Afbeelding: SkyShowtime)

Goed nieuws voor de nostalgici onder ons: de serie Fatal Attraction speelt zich net als de film af in de jaren 80. Qua sfeer belooft het dus veel. Verder is er nog niet veel bekend over het plot en cast van de erotische thriller op SkyShowtime. Maar gezien het dezelfde hoofdpersonages betreft, lijkt het vooral om een verdieping van het verhaal te gaan.

Erotische thriller binnenkort op SkyShowtime

Dan Gallagher is een succesvolle, gelukkig getrouwde advocaat uit Manhattan die via zijn werk in contact komt met Alex Forrest, een redacteur voor een uitgeverij. Terwijl zijn vrouw Beth en dochter Ellen een weekend de stad uit zijn, krijgt de advocaat een korte affaire met de redacteur. Aanvankelijk wordt die door beiden ook daadwerkelijk opgevat als een affaire, maar dan begint Alex zich aan Dan vast te klampen.

Dat was in het kort waar de film Fatal Attraction over gaat. Hoe dit in de serie tot uiting komt, moet nog blijken blijken. In het voorjaar van 2023 verschijnt de erotische thriller op SkyShowtime. Geen geduld? Check ook de vijf beste erotische thrillers die je nu op Netflix streamt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.