Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 4 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Reboot van dé erotische thriller uit de 80’s heeft datum en trailer

De onderschatte streamingdienst SkyShowtime heeft de lanceringsdatum onthuld van de nieuwe serie Fatal Attraction. Ook is er een trailer van de show, die een reboot is van dé erotische thriller van de jaren 80.

Om fans van het origineel direct maar even de waarheid te vertellen: Michael Douglas, Glenn Close en Anne Archer ga je niet terugzien in de serie. Wel maken hun iconische personages uit de erotische thriller uit 1987 hun comeback.

Dan Gallagher wordt dus niet gespeeld door acteerveteraan Michael Douglas, maar door Joshua Jackson (When They See Us). Zijn echtgenote Beth wordt niet gespeeld door Anne Archer, maar door Amanda Peet (A Lot Like Love). De rol van Alex Forrest, een vrouw die geobsedeerd raakt door Dan na een korte affaire, wordt vertolkt door Lizzy Caplan (Extinction). En dan is er nog dochter Ellen, die in de serie wordt gespeeld door Alyssa Jirrels (As We See it).

SkyShowtime onthult datum Fatal Attraction

De erotische thrillerserie Fatal Attraction, geproduceerd door Paramount Television Studios en Amblin Television, komt op maandag 22 mei uit op SkyShowtime. Vervolgens komt er elke maandag een nieuwe aflevering van het achtdelige seizoen beschikbaar.

fatal attraction, erotische thriller, jaren 80, skyshowtime, serie, datum, trailer, cast
Joshua Jackson, Amanda en Lizzy Caplan (Afbeelding: SkyShowtime)
fatal attraction, erotische thriller, jaren 80, skyshowtime, serie, datum, trailer
Alyssa Jirrels (Afbeelding: SkyShowtime)

De serie speelt zich net als de film af in de jaren 80. Verder is er nog niet veel bekend over het plot en cast van de erotische thriller op SkyShowtime. Maar gezien het dezelfde hoofdpersonages betreft, lijkt het om een verdiepende hervertelling te gaan. Kort het plot van het origineel van Fatal Attraction: Dan Gallagher is een succesvolle, gelukkig getrouwde advocaat uit New York, die via zijn werk in contact komt met Alex Forrest, een redacteur voor een uitgeverij. Terwijl zijn vrouw Beth en dochter Ellen een weekend de stad uit zijn, krijgt de advocaat een korte affaire met de redacteur. Aanvankelijk wordt die door beiden ook daadwerkelijk opgevat als een affaire, maar dan begint Alex zich obsessief aan Dan vast te klampen.

Eerste trailer van de erotische thriller

SkyShowtime heeft naast een datum ook de eerste trailer gedeeld van Fatal Attraction. We hadden een iets puurdere jaren 80-sfeer verwacht, maar dit belooft alsnog genoeg.

Fatal Attraction is vanaf 22 mei te streamen via SkyShowtime. Check ook deze ijzersterke series op de streamingdienst.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.