Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 19 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

E-bike van Nederlands topmerk nadert Lidl-prijs na korting

In je zoektocht naar een goedkope elektrische fiets kom je al snel uit bij Lidl. Maar iets verder zoekend tref je Nederlandse topmerken, zoals Gazelle en Union. Jawel, het zijn voordeelweken bij Fietsvoordeel.

Een relatief nieuwe speler op de markt is Cortina. Geen topmerk als Gazelle en Union, die hun fietsen in dezelfde fabriek maken, wel een bedrijf dat degelijke e-bikes maakt voor een goede prijs.

Het Nederlandse merk staat bekend om (elektrische) fietsen met een acceptabel design en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Niet voor niets zie je ze overal om je heen op straat, en al helemaal na het lezen van dit artikel. Selectieve perceptie heet dat in marketingtermen. In dit artikel vind je zowel een Cortina, Union als Gazelle met korting.

Stijlvolle e-bike Cortina E-U1 N3 2023

We zijn hier niet voor een marketingcollege met ingewikkelde termen. Wel voor de voordeelweken bij Fietsvoordeel, want dat is de periode om een elektrische fiets met korting te scoren. De meest betaalbare is deze Cortina E-U1 N3 2023.

e-bike Cortina E-U1 N3 2023 elektrische fiets met korting onder lidl prijs
Cortina E-U1 N3 2023 (Afbeelding: Cortina)

De e-bike heeft een krachtige Bafang-voorwielmotor en drie versnellingen die je trapondersteuning bieden tot en met 25 kilometer per uur. De accu heeft een capaciteit van 450 Wh (40 tot 80 kilometer actieradius), maar voor 100 euro extra heb je er een 600 Wh-accu (50 tot 90 kilometer actieradius) bij.

Fietsvoordeel duikt onder de prijs van Lidl

De Cortina E-U1 N3 2023 is tijdens de voordeelweken van Fietsvoordeel afgeprijsd van 1.699 euro naar 1.249 euro. Daarmee duikt Fietsvoordeel met de Nederlandse elektrische fiets, die goede reviews scoort, qua prijs onder een vergelijkbaar model van Lidl, dat voor 1.499 euro te koop staat.

Elektrische fiets van Gazelle én Union met korting

Tijdens de voordeelweken vind je ook een elektrische fiets van Gazelle én Union met korting. Zo nadert de Union E-Fast N7 2023, afgeprijsd van 2.099 euro naar 1.579 euro, ook een prijs die je eerder bij Lidl zou verwachten. 5 jaar garantie en positieve reviews krijg je op de koop toe.

Union E-Fast N7 2023 e-bike elektrische fiets korting fietsvoordeel lidl-prijs
Union E-Fast N7 2023 (Afbeelding: Union)

Meer op zoek naar een wat luxere en robuuste e-bike met een grotere actieradius? Weet dan dat je op de Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt Connect 2023 maar liefst 1.050 euro korting krijgt. De elektrische fiets is in het rood, best een originele kleur, afgeprijsd van 3.899 euro naar 2.849 euro.

Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt Connect 2023
Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt Connect 2023 (Afbeelding: Gazelle)

Check ook de betaalbare nieuwe e-bike Crivit Urban van Lidl, die een beetje aan VanMoof doet denken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.