Felix Decavel
Felix Decavel Games 16 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Twee nieuwe beelden GTA 6 gelekt en fans zijn verdeeld

Na tien jaar dezelfde game te spelen, werken we elke kruimel nieuws over GTA 6 gulzig naar binnen. En ook al zijn niet alle lekken even betrouwbaar, dit zijn wel degelijk twee nagelnieuwe beelden van het langverwachte Rockstar-paradepaardje. Let wel, Rockstar wilde ze nog niet laten zien, dus het wordt er allemaal nog veel beter op.

Vorige week onthulde een gereputeerde leaker al de vermoedelijke releaseplannen voor GTA 6. Al kwam er een grote waarschuwing bij. Indien Rockstar de game nog wil uitbrengen voor de feestdagen van eind 2024, dan zal er stevig in het verhaal gehakt moeten worden. In ieder geval is de game nog lang niet klaar.

Nieuwe beelden GTA 6

En even voor de duidelijkheid: dit zijn geen officiële beelden van Rockstar zelf, maar aan alles is te merken dat het hier om het echte werk gaat. Beide beelden zijn via Reddit online geplaatst. Fans zijn overigens verdeeld. “Is dit het oude Egypte?”, vraagt een Reddit-gebruiker zich af. “Insane! En dan is het nog niet eens af”, zegt een andere gebruiker.

Op het eerste zicht zien deze twee nieuwe screenshots er prima uit. Maar bij een meer gedetailleerde scan van de beelden merk je dat er nog werk aan de winkel is. Logisch natuurlijk. Het beruchte lek van vorig jaar, waarbij maar liefst 90 video’s de wereld met verstomming sloegen, toonden aan dat GTA 6 nog in de stellingen staat.

Grand Theft Auto 6 sfeervol belicht

En dat is bij deze beelden niet anders. Al moet gezegd zijn dat Rockstar intussen puik werk heeft geleverd. De details van beide hoofdpersonages ogen niet alleen scherper. Ook de belichting is uitermate sfeervol, en voor het wegdek hebben de developers vast inspiratie gehaald bij onze zuiderburen in België.

👀 Klik op de onderstaande links om de foto’s te bekijken. Je kunt ze ook hier (één beeld) en hier (twee beelden) bekijken.

This looks so good man by u/thetensedoctor in GTA6

Gta6 already looks photorealistic by u/NiteLiteOfficial in GTA6

Op het eerste beeld echter, lijken de NPC’s wel rechtstreeks uit het Egypte van de Farao’s gehaald. En iedereen heeft ook last van platvoet. Maar wat de rest van de graphics betreft: onze lippen zijn genat, onze vingers zijn afgelikt en onze duimspieren zijn getraind. Laat GTA 6 maar komen!

Beide beelden zijn geplaatst op Reddit. De eerste screenshot vind je hier, en het tweede beeld kan je hier checken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.