Pim Jansen
Pim Jansen Auto's 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Droom-occasion: brute BMW 7 Serie voor een scherpe prijs

Ooit was deze occasion een jongensdroom, nu ligt hij binnen handbereik. Check deze heerlijke tweedehands BMW 7 Serie, die je voor een scherpe prijs op de kop tikt.

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij regelmatig voor je op zoek naar een dikke oldtimer of occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Tweedehands BMW 7 Serie 745Li uit 2002

Deze luxe occasion komt uit 2002, maar heeft in de afgelopen twintig jaar een kilometerstand opgebouwd van slechts 87.009 kilometer. Maar niet alleen motorisch verkeert deze tweedehands BMW 7 Serie in goede staat. Ook het interieur en exterieur zijn nog tiptop in orde.

droom occasion, tweedehands, bmw 7 serie, 2002, scherpe prijs
(Afbeelding: Classic Master)

Het ontwerp van deze stijlvolle auto is voor liefhebbers geen verrassing, de kleur mogelijk wel. De bruine metallic lak geeft de BMW 7 Serie een elegante look, de velgen en klassieke niergrille maken het plaatje compleet.

Strak interieur en een sterke V8-motor

Het interieur van de occasion is uitgevoerd in beige leer, en beschikt over de lekkerste technische snufjes uit het begin van deze eeuw. De volledige lijst met aanwezige opties bekijk je hier. Uiteraard vind je na twintig jaar gebruikerssporen, maar ook aan de binnenkant verkeert deze tweedehands BMW 7 Serie nog in zeer goede staat.

droom occasion, tweedehands, bmw 7 serie, 2002, scherpe prijs, interieur
(Afbeelding: Classic Master)

Het feestje gaat verder onder de motorkap van deze betaalbare occasion. Daar ligt een achtcilinder-motor met 334 pk. De topsnelheid van deze BMW 7 Serie, die ook aardig snel optrekt, ligt op de 250 kilometer per uur.

Luxe occasion voor een scherpe prijs

De BMW 7 Serie staat te koop voor 15.950 euro en leasen kan vanaf 259 euro per maand. Daar komt bij dat deze occasion bijtellingsvriendelijk is. En de 21% BTW is verrekenbaar voor bedrijven. De tweedehands auto vind je bij Classic Master, meer informatie vind je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.