Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 16 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Decathlon entert refurbished markt met betaalbare e-bike

Decathlon stunt met een e-bike. In figuurlijke zin, uiteraard. Ditmaal geen saai bejaardenmodel, maar een stijlvolle refurbished elektrische fiets.

De term refurbished ken je misschien wel als je ooit eens gericht hebt gezocht naar bijvoorbeeld een tweedehands iPhone. Refurbished houdt in dat een product opnieuw is opgebouwd met (deels) gebruikte materialen. Hierbij is een betere conditie en kwaliteit gegarandeerd dan een tweedehands product dat niet opnieuw in elkaar is gezet.

Refurbished e-bike bij Decathlon

Bij Manners zoeken we betaalbare producten voor onze lezers, met een degelijke kwaliteit en als het een beetje kan ook meet fatsoenlijke stijl. De refurbished e-bike Elops 900 E, die goede reviews krijgt, valt binnen dat kader.

Het gaat om een stijlvolle elektrische fiets met een lithium-ion-batterij van 36V, die volledig opgeladen een radius van 70 kilometer biedt. De naafmotor met een koppel van 35 Nm in het achterwiel biedt in verschillende niveaus trapondersteuning tot 25 kilometer per uur.

Stijlvolle elektrische fiets voor 900 euro

Goed om te weten bij een refurbished e-bike. Alle 2nd life-producten van Decathlon zijn gecontroleerd, gereviseerd en gerepareerd door technici. Mocht je het niet vertrouwen: lees hier meer over de nieuwe divisie van Decathlon, waarin producten een tweede leven krijgen.

Decathlon stunt met refurbished e-bike voor 900 euro, elektrische fries
(Afbeelding: Decathlon)

Lang verhaal kort: de refurbished elektrische fiets Elops 900 bij is te koop voor 900 euro bij Decathlon. Nieuw kost deze e-bike 1.300 euro.

Beste betaalbare e-bike volgens ANWB

Hoe nieuw een refurbished elektrische fiets ook oogt, er zijn mensen die alleen maar écht gloednieuw willen. En dan ook nog betaalbaar. En kwalitatief goed. Oké, oké, ook daarvoor hebben we een interessante e-bike gevonden bij Decathlon. En wel de beste uit de ANWB-test 2024.

En dan is er nog de groep die op zoek is naar een elektrische fatbike. Tja, smaken verschillen, maar het is niet illegaal. En we zijn er voor iedereen. Check deze e-fatbike bij Bol.com onder de 800 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.