Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Hebbedingen 4 jul 2024
Leestijd: 3 minuten

Decathlon geeft dikke korting op heilige drie-eenheid voor festivals

Decathlon zet een aanzienlijk deel van zijn assortiment aan Quechua-tenten, zonnebrillen en andere kampeerspullen in de aanbieding. We lichten de producten met de hoogste korting voor je uit, precies wat je nodig hebt voor een festival in deze druilerige zomer.

Op een festival als Lowlands heb je dit jaar drie dingen nodig. Een goede tent waar je ook in kunt slapen als het alweer licht is, een zonnebril voor verschillende doeleinden en een waterdichte jas die je verwarmt tijdens de verraderlijk koude momenten op de camping.

Geen gedoe op een festival of andere camping

Ook handig in de wildernis of op de leukste camping van Luxemburg natuurlijk, maar dat terzijde. Hoe dan ook wil je na aankomst je campingstoel uitklappen, een blikje van het een of ander openen en vooral géén tent opzetten. Daarom tippen we je de 2 Seconds-tent van Quechua.

Het opvouwen duurt in onze ervaring een stuk langer dan 2 seconden, maar dat zie je wel weer aan het eind van het festival. Decathlon heeft deze week tenten van Quechua én meer in de aanbieding.

Quechua-producten met korting bij Decathlon

Het assortiment van Decathlon bevat meer dan 1000 artikelen van Quechua. Een flink deel daarvan wordt deze week met korting aangeboden. We belichten de drie meest interessante aanbiedingen: een tent, zonnebril en waterdichte jas.

1. Pop up-tent van Quechua

We beginnen uiteraard met het meest herkenbare product van Quechua: de pop up-tent. Deze tweepersoonsvariant heeft een omvang (van de binnentent) van 145 x 210 centimeter. Er wordt beloofd dat de tent bestand is tegen een windkracht van 50 kilometer per uur.

decathlon quechua tent korting aanbieding zonnebril jas (4)
(Afbeelding: Decathlon)

Ook zit er een speciale buitenstof in de tent verwerkt die ervoor zorgt dat het binnen altijd 99% donker is, zelfs in de volle zon. Ideaal tijdens een festival. De 2 Seconds-tent voor twee personen is nu in de aanbieding van 139,99 voor 109,99 euro.

2. Zonnebril MH 140 Premium

Als tweede deal gaan we voor de Havana-zonnebril van Quechua, die in neutraal donkergroen of iets gewaagdere gevlekte kaneelprint beschikbaar is.

decathlon quechua tent korting aanbieding zonnebril jas (3)
(Afbeelding: Decathlon)

De Quechua-zonnebril heeft een categorie 3-bescherming tegen de zon, waarmee hij 100 procent van de schadelijke UV-straling tegenhoudt. Nu in de aanbieding van 39,99 voor 24,99 euro, oftewel 37,5 procent korting. Het perfecte brilletje voor een festival; meer comfort dan zo’n ding van een tientje, maar betaalbaar genoeg om ruig mee om te gaan.

3. Waterdichte jas met 60% korting

Tot slot een Quechua-herenjas in het legergroen met maar liefst 60 procent korting, waardoor er van de originele prijs van 50,99 euro nog maar een miezerige 19,99 euro overblijft. Decathlon belooft een jas die je warm houdt tot een temperatuur van -10. Nou zal dat niet gebeuren tijdens een festival in de zomer, maar een warme en vooral waterdichte jas het meest onderschatte Lowlands-item.

decathlon-korting-waterdichte-jas-festival-quechua
(Afbeelding: Quechua)

Op het moment van schrijven zijn er nog een paar Quechua-jassen van dit goedkope type over. Lees je dit op het onfortuinlijke moment dat ze zijn uitverkocht? Dan heeft men ook nog deze Quechua-jas in de aanbieding. Nagenoeg hetzelfde, maar dan 10 euro duurder én iets hippere kleurencombinaties.

Meer Quechua met korting bij Decathlon

Dit zijn maar drie producten van alle Quechua-producten met korting tussen de Decathlon Deals. Kijk hier voor de rest van het assortiment. Of check de andere lekkere deals van deze week, zoals een elektrische vouwfiets met korting van Albert Heijn of een supboard met korting, ook weer bij Decathlon.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.