Tessa Ham
Tessa Ham Crypto 27 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

Op de hoogte blijven van de cryptomarkt? Volg deze 15 crypto accounts op Twitter

Als er iets snel verandert, is het wel de cryptomarkt. Door de duizenden tot miljoenen crypto fans op Twitter, is het social media kanaal dé manier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Maar het is niet gek als je vanwege het grote aantal accounts door de bomen het bos niet meer ziet. Wie is het waard om te volgen?

Hieronder noemen we 15 crypto Twitter accounts die je helpen op de hoogte te blijven. Natuurlijk zijn dit maar voorbeelden. Kijk welke accounts bij je passen en zoek van daaruit verder naar je favoriete crypto bronnen (door hun replies en retweets).

Crypto Twitter accounts

Let erop dat het bekijken van deze crypto Twitter accounts niet de enige vorm van research kan zijn als je van plan bent te investeren. Laat het een hulpmiddel zijn om de trends te snappen en doe vanuit daar je eigen research.

1. Vitalik Buterin

Als je een beetje crypto liefhebber bent, zal deze naam waarschijnlijk wel een belletje doen rinkelen. Vitalik Buterin is de co-founder van Ethereum, maar deelt ook veel info over crypto en andere blockchain gerelateerde dingen.

2. Andreas M. Antonopoulus

Antonopoulus is één van de bekendste bitcoin en blockchain experts. Hij schreef onder andere de boeken Mastering Bitcoin en Mastering Ethereum.

3. Altcoin Psycho

Altcoin Psycho is al vanaf 2013 actief als handelaar. Hij maakt zijn analyses en prognoses niet alleen aan de hand van zijn kennis, maar ook met behulp van bots die data verzamelen en analyseren.

4. Wu Blockchain

Het waardevolle Twitter crypto account Wu Blockchain deelt niet alleen statistieken, maar helpt ook Chinees nieuws toegankelijk te maken voor mensen die Engels spreken. Handig, omdat we weten dat China een grote impact op de toekomst van crypto zal hebben.

5. Anthony Pompliano

Het Twitter account van deze bekende bitcoin investeerder is een mix tussen crypto nieuws, zijn mening en motiverende tweets.

6. Erik Voorhees

Erik Voorhees was al een crypto-ondernemer voordat jij ooit nog maar van bitcoin had gehoord. Hij deelt en retweet veel waardevolle informatie die je als crypto investeerder wil weten.

7. Tyler Winklevoss

Tyler en zijn tweelingbroer Cameron waren twee van de eerste crypto miljardairs. Tyler’s account is één van de meest gevolgde Twitter accounts over crypto.

8. Scott Melker (The Wolf of All Streets)

Volg The Wolf of All Streets op Twitter voor all things crypto. Melker heeft ook een podcast en YouTube-kanaal over de cryptomarkt.

9. Documenting Bitcoin

Waarom je dit Twitter account wil volgen? De bio legt het goed uit: Follow along as #bitcoin goes from magic internet money to Earth’s preferred money, one tweet at a time. Vooral interessant voor mensen die op de hoogte willen blijven van Bitcoin.

10. Will Clemente

20 jaar oud is hij pas, maar als blockchain analist, schrijver en podcasthost geeft hij je frisse inzichten over de cryptomarkt.

11. Nic Carter

We hoeven je niet te vertellen dat er een hoop misinformatie de ronde gaat op internet. Niet alleen over crypto, maar… werkelijk alles. Nic Carter is een goede om te volgen, omdat hij kan uitleggen waarom sommige veelvoorkomende uitspraken helemaal niet kloppen.

12. Messari

Messari heeft als missie om transparantie in de cryptowereld te bevorderen. Het nieuws dat dit crypto Twitter account tweet is eerlijk en evenwichtig. Tip: op hun website kun je je gemakkelijk verdiepen in nieuwe projecten.

13. CoinTelegraph

CoinTelegraph is een nieuwssite over crypto, dus volg dit account als je op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de markt.

14. Girl Gone Crypto

Een must follow, dit wat luchtigere Twitter crypto account. Hiermee blijf je op de hoogte van hoe het met de cryptomarkt gaat, maar dan met een flinke dosis humor.

15. Ty Smith

Ty Smith is de host van de Crypto Marketing Podcast en  CEO van Coindbound, een web3 marketing agency die al werd ingehuurd o.a. door MetaMask en eToro.

Doe dit vooral niet als je beleggingen minder waard worden

 

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.