Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Chris Rock grapt wanneer hij wél reageert op de klap van Will Smith

De Oscar-gate rond de klap van Will Smith is nog lang niet voorbij, maar waarom heeft Chris Rock nog niet gereageerd? Hij gaf afgelopen weekend proactief al antwoord op die vraag en grapte direct wanneer hij het wel gaat doen.

Bzzzzwhip, even terug in de tijd. Want je zou het maar gemist hebben. De Oscars 2022 werden ontsierd door een klap van Will Smith in het gezicht van Chris Rock. De komediant (en Fargo-acteur) praatte de avond grappend aan elkaar, maakte een grap over het haar van Jada Pinkett Smith en de rest is geschiedenis. Die klap was overigens niets meer dan een ‘bitch slap, maar de man die dezelfde avond een Oscar won voor zijn rol in King Richard, mag de komende tien jaar niet aanwezig zijn bij de Oscars.

Chris Rock reageert (nog niet) op klap Will Smith

Eindelijk gebeurde er weer eens iets spectaculairs tijdens de Oscars, en er wordt nog steeds over nagepraat. Maar er is één iemand die de lippen stijf op elkaar houdt, en dat is de man die de klap ontving.

Aanvankelijk zei Chris Rock dat hij geen “bunch of shit” te vertellen had over de klap van Will Smith en het incident nog aan het verwerken was. Tijdens zijn eerste komedieshow in Fantasy Springs afgelopen weekend hoopten fans dat hij er over zou uitweiden, maar zijn statement was met een lach. “Ik ben in orde, ik heb een hele show te gaan en praat er niet over totdat ik betaald word. Het leven is goed. Ik heb mijn gehoor terug”, aldus de cabaretier. Deze quote ving Cinemablend op.

Getekend door de Oscars

Het lijkt erop dat we het hiermee moeten doen. En dat is maar beter ook. Will Smith is op verschillende fronten behoorlijk gestraft vanwege zijn klap tijdens de Oscars, en van Chris Rock weten we nu definitief dat het niet echt een heel grappige komediant is. Basta.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.