Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 7 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Camper Occasions: 3 brute campers waar je zo in weg kan rijden

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Mercedes-Benz T1 310 602 (prijs 64.000,- euro)

Deze volledig omgebouwde Mercedes camper is ontzettend gaaf. Een paar jaar geleden was het nog een oude Duitse brandweerauto, nu is het een fancy camper. Op deze vrijheidsstrijder is zeker niet bezuinigd. De Mercedes heeft vele nieuwe onderdelen, niet zomaar maar onderdelen maar G-klasse en Landrover onderdelen. De Benz heeft een goed bed, keuken en zelfs een buitendouche. Alles zit erop en eraan en dat in combinatie met weinig kilometers. Meer info over de bijzondere Mercedes Benz camper vind je hier.

Toyota Hilux Extra Cab 2.5 Comf. NESTLE HILUX EXKAB 2R (prijs 79.500,- euro)

Dit zie je niet vaak, maar het is wel uitzonderlijk gaaf. Je schaft eigenlijk twee dingen aan. Ten eerste een hele dikke Toyota Hilux pick-up en een gave afzetunit. Kort samengevat een pick-up camper. De pick-up is al enorm gaaf, heeft veel pk’s, is gloednieuw en lekker ruim. De afzetunit maakt hem helemaal af. Ondanks dat het klein en knus is zit alles erop. Een bed, eettafel en opbergruimtes. Instappen en op vakantie! Meer info over de uitzonderlijk gave pick-up camper vind je hier.

Volkswagen California 4X4 2.5 5 Cylinder

Deze gave en vooral betrouwbare Volkswagen California camper is jou ideale roadtrip partner. De camper is uitgerust met een bed, een keuken met toebehoren en uiteraard een eettafel. Een fijne compacte camper maar ook een gave bus. De VW heeft een dikke vijf cilinder met 174 pk en om hem af te maken heeft de VW hele dikke lichtmetalen velgen. Met deze jongen rijd je er gegarandeerd goed bij. Meer info over deze puike Volkswagen vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.