Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 17 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Camper Occasions: 3 toffe tweedehands campers onder de 30k

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

GMC Envoy Savana (prijs 27.000,- euro)

Dit is een heel bijzonder exemplaar. Deze Amerikaanse schoolbus is volledig omgetoverd tot een prachtige camper met uiteraard de uitstraling van een ouderwetse schoolbus. De GMC komt uit 2000, heeft 215.123 kilometers op de teller staan en heeft onder de motorkap een dikke V8 6.5 liter diesel motor. Van binnen ziet de camper er op en top uit. Je hebt alle ruimte, er zit een tweepersoonsbed in en zelfs een kleine eettafel. Camperen met ruimte is dus mogelijk. meer info over de GMC Envoy Savana vind je hier.

Volkswagen T2b 1978 poptop (prijs 17.950,- euro)

Dit lijstje is niet compleet zonder Volkswagen busje. Het is ons dan ook weer gelukt om een mooie en vooral vriendelijk geprijsde VW bus te vinden. Deze uit 1978 afkomstige T2b met poptop is klaar om te gaan. De VW heeft een gloednieuwe motor waardoor die nog aardig wat jaar mee kan gaan en ook van buiten ziet ‘ie er goed uit. Het interieur is lekker retro en de bus heeft een CD-speler zodat je jouw favoriete roadtrip songs kunt draaien. Wat fijn is aan deze deal is dat je er een bustent en aanhangwagentje bijkrijgt. Met deze bus ben je klaar voor het avontuur. Meer info over de Volkswagen bus vind je hier.

Ford USA F-250 Ranger XLT Camper Special (prijs 16.900,- euro)

Deze mooie Ford F-250 Ranger is een perfecte camping bak. De Ford heeft ontzettend veel ruimte, zowel voor als achterin zodat je al je spullen mee kan nemen. Je legt een lekker matras achterin de F-250 en je kan de weg op. De oldtimer ziet er werkelijk fantastisch uit en is klaar om het avontuur op te zoeken. De 8 cilinder LPG motor heeft 238 PK wat de Ford een heerlijk geluid en voldoende power geeft. Daarnaast is LPG natuurlijk goedkoper tanken dan benzine, wat weer gunstiger is voor de portemonnee. De ultieme bak voor een surftrip langs de Franse kust. Matras achterin, plank op het dak en gaan! Meer info over de Ford F-250 vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.