Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Amazon Prime Video 8 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Bond Girl Ana de Armas schittert in erotische thriller op Amazon Prime

Ze kwam op via de Spaanse filmwereld en veroverde rollen in grote Hollywood-films zoals Knives Out, Blade Runner 2049 en uiteraard No Time to Die. Nu gaat Bond Girl Ana de Armas ook haar debuut maken op Amazon Prime Video. Samen met Ben Affleck schittert ze in de erotische thriller Deep Water.

Deep Water is gebaseerd op de gelijknamige roman van Patricia Highsmith. Hierin wordt het verhaal vertelt van Vic (Ben Affleck) en Melinda Van Allen (Ana de Armas). Een welgesteld koppel woonachtig in New Orleans. Op het eerste oog lijkt hun leven en relatie er eentje waar je direct voor zou tekenen. Wat je alleen niet ziet, is wat er zich onder de oppervlakte afspeelt.

De dodelijke relatie tussen Ben Affleck en Ana de Armas

Wrok, Jaloezie en wantrouwen zorgen ervoor dat de relatie van Vic en Melinda aan een zijden draadje hangt. Wat ooit vanuit liefde opbloeide, is een spel geworden. Een spel waarin beiden niet alleen spelen met de regels, maar vooral met elkaar. Het wordt echter pas echt interessant wanneer de buitenechtelijke avontuurtjes van Melinda beginnen te verdwijnen.

Een relatie die zo verziekt is als deze, gaat vroeg of laat slachtoffers eisen. En in Deep Water zijn dat dus niet alleen Vic en Melinda zelf. Iedereen met wie Melinda een uitstapje maakt, wordt dood gevonden. Alle vingers wijzen uiteraard richting Vic, maar is hij wel de dader? Of speelt er een groter spel?

Deep Water op Amazon Prime Video

Zoals je in de trailer kunt zien zit Deep Water vol (erotische) spanning, bedrog en moord. Alle ingrediënten die nodig zijn voor een intense thriller. Ook de cast zorgt voor hooggespannen verwachtingen. Zo zien we naast Ana De Armas en Ben Affleck ook andere grote namen zoals Tracy Letts (Le Mans ‘66), Rachel Blanchard (Fargo), Lil Rel Howery (Free Guy), Finn Wittrock (The Big Short) en Jacob Elordi (The Kissing Booth).

Film met bondgirl No Time to Die aangeklaagd, want ze ontbreekt

Of dit alles gaat leiden tot een goede film, is nog even afwachten. Deep Water is vanaf 18 maart te streamen op Amazon Prime Video. Mocht je de tijd willen doden met een andere erotische thriller? Dan is deze nieuwe Netflix-serie precies waar je naar op zoek bent.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.