Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 4 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian is de ultieme 80’s blondine in nieuwe campagne SKIMS

Kim Kardashian zit niet stil. Ze heeft haar merk SKIMS uitgebreid met de tak SWIM. Hier is de nieuwe lijn metallic bikini’s, die ze uiteraard zelf aan de wereld toont. Blond en volledig in 80’s stijl.

Er zijn mensen die Kim Kardashian, haar zussen en halfzussen maar plastic vinden. Wij staan anders in de wedstrijd, en waarderen haar ondernemersgeest. Oké, daar ging ooit een sekstape aan vooraf. Feit blijft dat ze een miljardenimperium heeft opgebouwd en dat is hoe je het ook wendt of keert knap.

Kim Kardashian in metallic bikini voor SKIMS SWIMS

In maart dit jaar onthulde de miljardair dat ze haar shapewearmerk SKIMS uitbreidt met SWIM, een lijn met bikini’s en badpakken. Doet ze een stuk beter Kylie Jenner. Goed, nu is er een nieuw collectie en die is even opvallend als haar nieuwe blonde kapsel. Scrol hieronder alvast door de foto’s.

Voor de nieuwe campagne verfde Kim Kardashian haar haren blond. De nieuwe bikini-campagne van SKIMS SWIM is gemaakt in een heerlijke 80’s setting. Laten we hopen dat dit geföhnde kapsel van weleer weer helemaal terugkomt. Die kans is aanwezig, te weten dat de draagster met 322 miljoen volgers op Instagram ene redelijke influencer is.

Blond als in de 80’s

Kim Kardashian ken je natuurlijk vooral van haar zwarte lokken, nu is ze voor het eerst sinds lange tijd weer eens blond. Staat haar goed, wij blijven fan van deze icoon. Tip (voor je vriendin): de nieuwe collectie is vanaf 6 juli te koop.

Bekijk ook dit recente statement van Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, die laatst Instagram in vuur en vlam zette in een ‘Free The Nipple-bikini’.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.