Sander van den Berg
Sander van den Berg Human Interest 22 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Bizarre Tinder verhalen: een date die graag de leiding neemt

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Ken je het gevoel dat het niet lijkt alsof een vrouw alleen de broek aan heeft, maar jij gewoon compleet naakt bent? Welnu, dat is een beetje het gevoel wat de onderstaande arme stakker moet hebben gehad.

Een match om van te dromen

“Ik was ongeveer 22 ten tijden van mijn eerste Tinder-date. Er was nog geen sprake van super likes en al die ongein: gewoon lekker daten. Omdat ik uit een nogal eenzijdige (liefde kwam van mijn kant) relatie kwam, was ik nog niet zo enthousiast over een nieuwe relatie. Ik werd in het Tinderen geduwd door wat vrienden die vonden dat ik iets te vaak sneu alleen thuis zat. Ach, ze bedoelen het goed denk ik dan maar.

Mede door mijn eigen gebrek aan zelfvertrouwen was ik niet erg actief in het nastreven van een gesprek met de matches die ik had. Die trouwens stuk voor stuk zwaar te hoog gegrepen waren voor mij. Toen opeens was ze daar: mevrouw Punk. Helemaal mijn ding. Zwart haar, rock-chick, beetje goth, maar super fit en ze had een lekker kleurtje. Ze was erg sportief en dat was een groot pluspunt voor mij. Natuurlijk was ik ook geïntrigeerd door haar tatoeages van levendige kleuren, blauwe doordringende ogen en intellect. Ik was helemaal van de leg door haar.

Een week van interessante gesprekken ging voorbij en ik besloot om mevrouw Punk op date te vragen. Zij zag dat gelukkig ook wel zitten en daarom besloten we in een nieuw barretje wat te gaan drinken de volgende avond.

Laat de date beginnen

Vol van nervositeit kom ik aan bij de bar. Ik vind het fijn om op tijd te zijn en altijd even te kunnen checken waar de date plaatsvind, dus ik was er expres een kwartier te vroeg. Ik denk dat zij hetzelfde idee in haar knappe koppie had, want ik was nog geen tel binnen of mevrouw was er ook al.

Ze heeft de ideale lengte voor mij en ze is precies wat haar foto’s hebben geportretteerd. We gaan zitten in een mooie rustige hoek, bestellen een paar drankjes en beginnen te praten over het leven. Geleidelijk aan begeleidt ze het gesprek naar seks en seksuele fantasieën. Alle alarmbellen gingen bij mij al een beetje af toen ze over milde BDSM (zoek maar op) begon, maar ik vond dit nog te behappen…

Nog geen halve minuut later plant ze een paarse strap-on van een halve meter (wellicht dat ik hier overdrijf) op tafel. Ze lacht naar me. “Ik wil je domineren”. Onnodig om te zeggen dat ik toen naar alle waarschijnlijkheid mijn snelste sprint ooit heb ingezet.  Ik was al lang voordat ze zich realiseerde dat ik weg was gelopen, zo snel was ik. Usain Bolt zou trots én zelfs een beetje jaloers zijn geweest.

Ik heb Tinder verwijderd en haar nummer geblokkeerd. Nooit meer. Ik krijg nog steeds paniekaanvallen als ik langs een sekswinkel loop. En ik vraag me ook nog steeds af waar ze in hemelsnaam opeens die strap-on vandaan haalde?!”

Meer Tinder verhalen?

Krijg je maar geen genoeg van andermans date leed? Dan kan je met dit Tinder verhaal nog wel even vooruit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.