Bizarre Tinder verhalen: een date waar maar geen einde aan komt

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Sommigen dates zijn net als onkruid of als jeuk op de rug; het wil maar niet weggaan….

Het begon nog goed

“Ik swipe links, nog een keer links, nogmaals… oh, héééél knap meisje op m’n beeldscherm. Ze verdient het zeker om naar rechts geswiped te worden. Niet zo lang verhaal nog iets korter: we hebben een match en besloten er een seksdate van te maken. Yehes.

Ik liet haar naar mijn huis komen en man, wat was zij aantrekkelijk. Goed, we hadden dus seks. Goede seks, niks mis mee. En wat doe je na goede seks? Juist, slapen. Dus dat gingen we doen.

Ik moest haar vervolgens ‘s middags wakker maken. Ze was vast uitgeput, maar het was nu wel echt tijd om weg te gaan want ik moest me klaarmaken voor werk.

Dus zij begon zich aan te kleden, kon ze één sok niet vinden. Ze beschuldigde mij ervan dat ik hem gestolen zou hebben. Dat mens zocht door al mijn laden en gooide al mijn kleren eruit tijdens de zoektocht naar die ene sok. Uiteindelijk vond ik de sok weken later in mijn sokkenla. Ik denk dat ze hem daar expres heeft geplant, maar ik weet tot op de dag van vandaag niet waarom.

Zo dichtbij, maar toch zo ver weg

Ze maakt eindelijk aanstalten om weg te gaan. Ze loopt de deur uit, ze is bijna weg wanneer ze roept dat haar auto is weggesleept.  Omdat ze haar auto PRECIES parkeerde waar ik haar zei dat niet te doen. Als ik er nu op terugkijk zou ik haar hard hebben verteld dat ze het lekker zelf mocht uitzoeken, maar nee, ik besloot anders.

Ik nam mevrouw mee naar de plek waar haar auto nu stond, zodat ze hem terug kon krijgen en heel ver bij me weg kon rijden. Maar natuurlijk, ze had haar portemonnee niet bij der. Telefoon? Ook leeg. Dus ik moest ervoor betalen en ik moest ervoor tekenen omdat ze geen identiteitsbewijs bij zich had. Máár de sleeplocatie van de auto accepteert geen pin (!) dus moesten we een geldautomaat zoeken om geld te krijgen.

Zij krijgt eindelijk haar auto en ik ben al zo’n 30 minuten te laat voor werk. Zegt ze: ‘Oké, ik bel je later…’ Ze sms’te een paar uur later en zei dat ze de oortjes voor haar telefoon kwijt was. Ik heb haar direct haar nummer geblokkeerd.”

Meer Tinder verhalen?

Krijg je maar geen genoeg van andermans date leed? Dan kan je met dit Tinder verhaal nog wel even vooruit.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een date waar maar geen einde aan komt
Sluiten