Alrik de Jong
Alrik de Jong Huizenmarkt 8 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Bekende bistro in Den-Haag te koop voor spotprijs op Funda Business

Aspiraties in de horeca? Altijd al je eigen eetcafé willen beginnen? Check dan dit buitenkansje in Den-Haag. Deze bistro staat voor een appel en een ei te koop op Funda Business. Wordt dit dan de plek voor jouw gedroomde ontbijt- en koffietentje?

Funda Business is een website van Funda voor zakelijke verkoop. Je kunt eindeloos scrollen langs bedrijfspanden, goedkope recreatiewoningen, betaalbare boerderijen, kerken en dus ook horecagelegenheden.

Bistro voor spotprijs de koop in Den-Haag

Het bekende vrijstaande paviljoen is gelegen in een aangename historische omgeving aan de voet van de Scheveningse bosjes. Je hebt vanaf de bistro een schitterend uitzicht op het Vredespaleis in Den Haag.

Bekende bistro in Den-Haag te koop voor spotprijs op Funda Business
Uitzicht op het Vredespaleis (Afbeelding: VDS Horeca Makelaars)

De zaak is al geruime tijd op deze plek gevestigd en is volgens Funda Business een begrip in Den Haag. De bistro is volledig vernieuwd en ingericht in 2021. Als nieuwe uitbater heb je de mogelijkheden er een ontbijt-, lunch- en borrellocatie van te maken. Met een ruim, zonovergoten terras en een strategische ligging waar veel fietsers, wandelaars en toeristen passeren, lijk je verzekerd van een bruisende en winstgevende onderneming.

Te koop via Funda Business

Als je zoekt naar betaalbare horecagelegenheden op Funda Business, komt een eetcafé in Nieuweschans als goedkoopst uit de bus. Maar sorry Funda Business, we gaan geen restaurant beginnen in het uiterste noorden van Nederland.

Als je even verder scrolt, kom je bij deze betaalbare bistro in Den-Haag terecht. Je hebt vast wel eens gefantaseerd over een eigen ontbijttentje of koffiehuis. Jouw mogelijke toekomstdroom staat te koop voor 195 duizend euro via Funda Business.

Liever een betaalbare villa?

Geen zin in onzekerheid in de horeca en ben je juist op zoek naar een comfortabele villa voor een goede prijs? Check dan dit nieuwe project op Funda, met villa’s die je kunt betalen met een modaal inkomen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.