Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 6 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe billen van Super Mario brengen Nintendo-fans in rep en roer

Het internet heeft niet veel nodig om in rep en roer te staan. De billen van Super Mario zijn bijvoorbeeld al genoeg. Nintendo dropte onlangs een teaser van de nieuwe film en fans zijn niet tevreden over het zitvlak van hun geliefde loodgieter. Er is zelfs een petitie gestart.

Na de langverwachte eerste beelden van de nieuwe HBO-serie The Last of Us krijgt nog een iconische game een nieuw jasje in filmformaat. Nintendo onthulde trots dat Super Mario op 7 april in de bioscoop verschijnt. We hopen in ieder geval dat de film het beter doet dan zijn verschrikkelijke live-action voorganger:

Doen jullie ogen ook pijn? Dan spijt het ons alvast voor het volgende.

De nieuwe billen van Super Mario

Deze keer is er gelukkig geen live-action Super Mario te vinden, maar ook zijn billen lijken te zijn verdwenen. Bekijk hieronder de aankondiging van de nieuwe Super Mario Bros. Movie.

Op de eerste beelden van de nieuwe Nintendo-film moeten we nog wachten tot donderdag. Maar opmerkzame fans staan nu al in lichterlaaie. Er gaat zelfs een petitie rond om de billen van Super Mario opnieuw rondingen te geven.

Dat mensen het achterwerk van Super Mario heel serieus nemen, moge duidelijk zijn. Er bestaan zelfs boeken over! Things I Learned From Mario’s Butt kan voor de schappelijke prijs van 35 euro van jou zijn. Een koopje wat ons betreft.

Meer reacties op het zitvlak in de Nintendo-film

Hieronder nog enkele verontwaardigde reacties op de billen van je favoriete loodgieter. Ja, als je je hier druk over kun maken, heb je een gezegend leven.

The Super Mario Bros. Movie

Over de film zelf is al redelijk wat bekend. De hoofdrol is weggelegd voor Chris Pratt, maar dat is lang niet de enige grote naam op het lijstje. Lees hier meer over de absolute sterrencast van The Super Mario Bros. Movie. Of heb je zelf plots heel veel zin gekregen om de originele videogame nog eens te spelen? Dan kan dat hier, gratis en voor niets.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.