Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

4 betaalbare espressomachines met korting op Amazon Prime Day

Klaar en wakker voor Amazon Prime Day? Ons alarm ging alvast rinkelen door kortingen op koffiezetapparaten van alle prijsklassen. Want met een betaalbare espressomachine stap je voortaan elke ochtend met het juiste been uit bed. Op 11 en 12 juli 2023 krijg je extra korting.

Nu je terug bent van de camping in Frankrijk en je koffiezetapparaat op accu weer is opgeborgen, richten we je vizier op de volgende knaller van een deal. En of Amazon Prime Day raak schiet.

Betaalbare koffiezetapparaten tijdens Amazon Prime Day

Van alle geuren, kleuren en merken; dit zijn de meest betaalbare espressomachines die we tijdens Amazon Prime Day konden vinden, zonder aan koffiekwaliteit in te boeten. We beginnen bovenaan de prijsladder, met gedegen makelij van Hollandse klei.

Philips Espressomachine Series 2200

De Series 2200 van Philips is waarschijnlijk het meest gebruiksvriendelijke koffiezetapparaat op het lijstje, met talrijke functionaliteiten. Een eenvoudig systeem om melk op te schuimen voor cappuccino’s, automatisch gemalen bonen, reiniging met een druk op de knop en de mogelijkheid om de sterkte van je koffie aan te passen. Allemaal via een handig touchscreen.

betaalbaar, espressomachine, koffiezetapparaat, amazon prime day
(Afbeelding: Amazon)

Prijs met korting: 346,99 euro (oorspronkelijk 499 euro)

De’Longhi Koffiezetapparaat Magnifica S

Geen automatisch opgeschuimde melk bij de Magnifica S van De’Longhi. Maar met een ingebouwde melkopklopper kan het ook op de traditionele manier. Verder is het uithangbord van de betaalbare espressomachine een stille molen met 13 standen om je koffie tot in de puntjes te kunnen bereiden.

betaalbaar, espressomachine, koffiezetapparaat, amazon prime day
(Afbeelding: Amazon)

Prijs met korting: 271,99 euro (oorspronkelijk 399 euro)

Ufesa Espressomachine CE7240

Voor zo’n prijs moet dit koffiezetapparaat eigenlijk al in je winkelmand liggen. Ufesa is dan wel geen topmerk zoals Philips of De’Longhi; het is een budgetvriendelijke optie met al de gebruikelijke snufjes die je hoopt te vinden. En meer zelfs. Naast een melkopschuimer en twee manieren om koffie te maken – met pads of gemalen – kun je elke tas ook opwarmen met een kopjeswarmer aan de bovenkant.

betaalbaar, espressomachine, koffiezetapparaat, amazon prime day
(Afbeelding: Amazon)

Prijs met korting: 85 euro (oorspronkelijk 129 euro)

Philips L’Or Barista Sublime Compact Koffiezetapparaat

Mocht je geen zin hebben om barista te spelen, kun je die taken overlaten aan de Philips L’Or. Met handige koffiecapsules is een bakje troost in een handomdraai gefikst. En de zachte prijs maakt dit een ideale espressomachine voor portefeuilles met ochtendhumeur.

betaalbaar, espressomachine, koffiezetapparaat, amazon prime day
(Afbeelding: Amazon)

Prijs: 75 euro (oorspronkelijk 119,99 euro)

Meer korting tijdens Amazon Prime Day

Er zijn nog véél meer koffiezetapparaten, espressomachines en andere apparaten waarop je forse korting krijgt tijdens Amazon Prime Day. Bekijk hier het overzicht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.