Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid en Calvin Klein laten weer eens van zich zien

Bella Hadid is een van de vaste gezichten van Calvin Klein. De nieuwste campagne is met recht kinky te noemen, en dan uiteraard overgoten met een stijlvol sausje.

Tijdens de vorige campagne van Calvin was Bella Hadid nog de grote afwezige. Toen waren de spotlights gericht op Kaia Gerber, het model dat steeds dichterbij de status van haar moeder Cindy Crawford in de buurt komt.

Bella Hadid voor Calvin Klein

Maar nu is het half-Nederlandse model weer terug, en hoe? In de campagne staan ditmaal niet jeans en ondergoed centraal, maar lederen riemen. En dat is dan ook het enige wat ze draagt tijdens de fotoshoot. Swipe in de onderstaande Instagram-posts door de eerste foto’s.

“DIY type of Girls”, schrijft Bella Hadid boven de foto’s. De shoot is geschoten door fotografe Katie Burnett en is onderdeel van een samenwerking tussen Calvin Klein en Centrefold.

Centrefold

De Calvin-klein shoot komt niet in het magazine Centrefold, maar er komt een speciaal boekje met maar liefst vijftig A2-posters van Bella Hadid. In de onderstaande posts zie je nog een paar hoogtepunten uit de fotoshoot.

Het boekje heet BELLA HADID BY KATIE BUNETT WITH CALVIN KLEIN en je koopt het voor 150 pond. Lees en bekijk hier meer.

Niet de eerste samenwerking

Zoals gezegd is het niet de eerste keer dat het half-Nederlandse model en Calvin Klein hun krachten bundelen. Eén keer leidde dat trouwens tot kritiek, na een campagne waarin ze passioneel een vrouwelijke robot zoent. Kritiek die nergens over ging natuurlijk. Maar na de meeste campagnes zijn de reacties lovend. Een compilatie van haar werk voor het Amerikaanse modemerk.

bella hadid, lingerie, calvin klein, zoenen, zoent, robot, Lil Miquela, campagne
(Afbeelding: MYCALVINS)
bella hadid, calvin klein, underwear, campagne, sexy
(Afbeelding: MYCALVINS)
bella hadid, calvin klein swimwear, 2020
(Afbeelding: CK Swimwear 2020)
calvin klein swimwear 2020, bella hadid, campagne, fotos
(Afbeelding: CK Swimwear 2020)
bella hadid, calvin klein, underwear, campagne, sexy
(Afbeelding: MYCALVINS)

Naast Bella Hadid is ook topmodel Kendall Jenner een van de vaste gezichten voor Calvin Klein. Bekijk hier haar laatste campagne, tevens eentje om in te lijsten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.